Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ


Σήμερα Παρασκευή υποψήφιοι βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας θα περιοδεύσουν το πρωί στα Δικαστήρια Καλαμάτας, στο κτήριο της Νομαρχίας και στο ΚΤΕΟ.
Επίσης, οι υποψήφιοι βουλευτές Ιωάννα Μαραβελή και Θανάσης Πετράκος, μαζί με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, θα περιοδεύσουν στην περιοχή της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών.

Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πετράκος Θανάσης, Κοζομπόλη Παναγιώτα, Κουτσοδημητρόπουλος Ηλίας, Κωνσταντινέας Πέτρος, Μαραβελή Ιωάννα, Μωρακέας Σπύρος και Ψαρρέα Έλενα, επισκέφθηκαν χθες το Νοσοκομείο Καλαμάτας και συζήτησαν με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.
Στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους γιατρούς, οι οποίοι πραγματοποιούσαν έκτακτη γενική συνέλευση για να αντιδράσουν στην αδιανόητη και απαράδεκτη απόφαση του υπουργείου Υγείας να μειώσει περαιτέρω τις δαπάνες για τις εφημερίες.
Στη συνέλευση, εκ μέρους των υποψηφίων έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό ο κ. Πετράκος, οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για:
-Δωρεάν πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στις δημόσιες δομές ΠΦΥ και στα νοσοκομεία
-Κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ για τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας
-Κατάργηση του 1 ευρώ ανά συνταγή
-Μηδενική συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη για τους (ασφαλισμένους ή ανασφάλιστους) ανθρώπους που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και για ειδικές κατηγορίες χρονίως πασχόντων
-Επανεξέταση και μείωση του ποσοστού συμμετοχής των ασθενών στις υπόλοιπες κατηγορίες φαρμάκων
-Σοβαρή ενίσχυση του ΕΣΥ με ανθρώπινο δυναμικό.