Υποψήφιος στη Μεσσηνία με το Ποτάμι ο Χάρης Σαββίδης


Με ανακοίνωση του, που εξέδωσε πριν λίγο, ο Χάρης Σαββίδης, έκανε γνωστό ότι θα είναι υποψήφιος με το Ποτάμι στη Μεσσηνία ύστερα από τη συμφωνία του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη με τη Δράση. Ο κ. Σαββίδης στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος με τη Δράση στη Μεσσηνία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι. Μετά τη σημερινή συμφωνία της Δράσης και του Ποταμιού, άνοιξε συντεταγμένα ο δρόμος για την υποψηφιότητά μου στο ενωτικό ψηφοδέλτιο όλων των προοδευτικών δυνάμεων στη Μεσσηνία. Πιστεύω πραγματικά πως το Ποτάμι θα συγκεντρώσει και στο νομό μας όλες τις προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις.

Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα σημαίνει να χτίσουμε μια νέα χώρα με επίκεντρο την ανάπτυξη.

Ανάπτυξη σημαίνει να αναστήσουμε στη χώρα μας την παραγωγική διαδικασία: Αυτή που εξαρτάται από τους ιδιώτες και από τις απαραίτητες δημόσιες υπηρεσίες.

Ανάπτυξη σημαίνει επίσης προγραμματισμένες δημόσιες δράσεις. Δημόσια χρηματοδότηση που πρέπει να φέρνει το στοχευμένο αποτέλεσμα.

Αυτά όλα θα έπρεπε να είναι το σημαντικό μέρος του προεκλογικού διαλόγου. Αντ’ αυτού θα ακούσετε πολλά, ας κάνουμε εμείς ένα βήμα εμπρός και ας μιλήσουμε για τα παραπάνω, τα απαραίτητα.


Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας φτάνει να θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε.

Εύχομαι να έχουμε χρόνο να τα πούμε όλα. Ρωτήστε με ό,τι θα θέλατε. Μόνο θετικό θα είναι για όλους.