Κίνδυνος δήμευσης δεκάδων ακινήτων στη Μεσσηνία


Και τώρα τα δύσκολα για την ομάδα του Μεσσηνιακού, που ρίχνεται, σήμερα, στη μάχη των μπαράζ ανόδου, αντιμετωπίζοντας στην έδρα του, στο ματς της πρεμιέρας, τον πρωταθλητή Λακωνίας Ολυμπιακό Γυθείου. Θα δούμε βεβαίως κατά πόσο θα είναι πραγματικά δύσκολα, καθώς ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Μεσσηνιακός, λογικά δεν πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στο σημερινό του αντίπαλο αλλά και σ’ αυτούς που θα βρεθούν στο δρόμο του στη συνέχεια (Τροιζηνιακός, Φαλαισία).

Η σημερινή αναμέτρηση ξεκινά στις 5.00 μ.μ. και ο Δημήτρης Τσάκωνας υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου Γιάννη Καλογερόπουλου και του νεαρού αμυντικού Σταύρου Γαβρά που είναι τραυματίας. Στις δηλώσεις που  έκανε πριν από λίγα 24ωρα στο «Θάρρος» ο τεχνικός των πρασίνων εξέφρασε την αισιοδοξία του μεταφέροντας την εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα του… «Νομίζω ότι εξαρτάται πρωτίστως από εμάς η όλη διαδρομή. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα είναι σημαντικό το πρώτο ματς, όπως και κάθε παιχνίδι των μπαράζ», είπε ο Δημήτρης Τσάκωνας, που περιμένει όπως και οι ποδοσφαιριστές του, τη στήριξη των Καλαματιανών φιλάθλων στο σημερινό ματς στο οποίο έχει οριστεί να διευθύνει ο διαιτητής Γ΄ Εθνικής Νίκος Μακρυπόδης (Αχαΐας), με βοηθούς τους Σιδέρη και Τσιρίνη του ιδίου συνδέσμου.
 
Με προβλήματα η Φαλαισία στο Γαλατά
Στο άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής του 13ου ομίλου, ο Τροιζηνιακός υποδέχεται στο γήπεδο του Γαλατά την Φαλαισία, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο, στηριζόμενοι στον παράγοντα έδρα, το καλό έμψυχο υλικό αλλά και τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας Αργολίδας.
Ν. Μπ.