5 γιατροί στην Καλαμάτα, 1 στην Κυπαρισσία για 12 μήνες

5 γιατροί στην Καλαμάτα,  1 στην Κυπαρισσία για 12 μήνες

Όπως τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα σωματεία της Σούπερ Λίγκα, έτσι και ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει αναπτύξει ιδιαιτέρως τη διαδικασία της εύρεσης νεαρών ποδοσφαιριστών από κάθε γωνιά της χώρας, κάτι που γίνεται μέσα από τις δοκιμές των παικτών εκείνων που ανακαλύπτονται και ακολούθως δοκιμάζονται. Ειδικότερα για σωματεία που δεν έχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες – θυμόμαστε την περυσινή περιπέτεια του ΠΑΣ και την υποχρεωτική απόκτηση νεαρών παικτών λόγω των οικονομικών περιπετειών, που πέρναγε ο Σύλλογος της Ηπείρου – η εύρεση και απόκτηση ταλαντούχων μικρών δείχνει ν’ αποτελεί μονόδρομο.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, εντάσσεται και η πρόσκληση για συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδας νέων του ΠΑΣ τεσσάρων Μεσσήνιων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Γιάννη Μακρή και Νίκο Λάγιο του Εθνικού Μελιγαλά (ο δεύτερος αγωνίστηκε μετά τον Γενάρη ως δανεικός στον Αστέρα Αρφαρών, ενώ ο πρώτος έβγαλε με τεράστια επιτυχία το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, μολονότι μόλις 16 ετών), καθώς επίσης και τους Κώστα Κακαλέτρη, Δημήτρη Χότζα, που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ως δανεικοί από το Πατίστα.

Oι τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν χθες να μετέχουν στις προπονήσεις και θα παραμείνουν στην πόλη των Ιωαννίνων μέχρι και αύριο.