Μπορεί ο Νοέμβριος να βρίσκεται στα μισά του και ο χειμώνας προ των πυλών, εν τούτοις δεν είναι λίγοι ακόμη αυτοί που επιμένουν να δοκιμάζουν τις αντοχές τους στις παραλίες της Καλαμάτας.
Πάντως, εκτός από το κρύο δε θα πρέπει να έχουν άλλη έγνοια στο κεφάλι τους, γιατί, όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Καλαμάτας, η Ειδική Γραμματεία Υδάτων του ΥΠΕΚΑ πιστοποιεί την εξαιρετική ποιότητα των νερών κολύμβησης, καθώς το μικροβιακό φορτίο είναι εξαιρετικά χαμηλό, όπως προκύπτει από τις αναλύσεις δειγμάτων που ελήφθησαν την 1η Οκτωβρίου.
Οι αναλύσεις της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων επιβεβαιώνουν εκείνες της ΔΕΥΑΚ.
Σημειώνεται ότι δείγματα για τις αναλύσεις του ΥΠΕΚΑ ελήφθησαν από τα εξής σημεία: Μικρή Μαντίνεια (νότιο άκρο ακτής), Δυτική Καλαμάτα (μέσον ακτής), Ανάληψη – Αεροπορία (από το νοτιοδυτικό άκρο της ακτής), Ανατολική Καλαμάτα – πλησίον Βέργας (από το δυτικό άκρο της ακτής), Αγριλιά Βέργας (μέσον ακτής).
Καλά μπάνια, λοιπόν, σε όσους επιμένουν ακόμα…
Α.Π.
Για όσους επιμένουν ακόμα…
Δείτε επίσης.
Πρεμιέρα με ήττα στο Καναλάκι για την Καλαμάτα Μπάσκετ
Ήττα 3-1 για τον Μιλτιάδη στην Κόρινθο
Σπουδαίο τουρνουά βόλεϊ και μνήμη Γιάννη Μπουσούνη
Για αποτελέσματα στην Κόρινθο ο Μιλτιάδης
Ο «χάρτης» της εργασίας μετά τη συνταξιοδότηση – Πάνω από 300.000 συνταξιούχοι εργάζονται σήμερα
Αντώνης Σαμαράς: “Το μόνο που με νοιάζει να μη χάσει η Ελλάδα – Δεν θα μπορούν ούτε και να το μπαζώσουν”
Δ. Παπαστεργίου:«Από 1η Ιανουαρίου το όριο των 15 ετών στα social media»
Μίλτος Χρυσομάλλης: Θετική εξέλιξη για το Μιναγιώτικο φράγμα
Τοπικά 04.10.2026, 22:00
Ποιος θα πληρώσει, τελικά, τον λογαριασμό;
Τοπικά 04.10.2026, 20:35
Ο καιρός αύριο Δευτέρα στην Καλαμάτα
Τοπικά 04.10.2026, 17:58
Παπαευσταθίου και Κουτραφούρης στη Δημοτική Επιτροπή της Δευτέρας
Τοπικά 04.10.2026, 15:57
Αμοιβές προέδρων Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας
Τοπικά 04.10.2026, 14:01
Στο όνομα της «Πράσινης Ανάπτυξης»
Φόρτωση…



