ΝΟΔΕ: Γιόρτασε τα 40 χρόνια της παράταξης παρουσία Κ. Χατζηδάκη (φωτογραφίες)


Τίμησε Παπανικολάου – Παναγιωτόπουλο – Καφαντάρη – Τσίγγανο
Τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας γιόρτασε χθες το βράδυ η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, σε μια μεγάλη εκδήλωση με επίσημο προσκεκλημένο τον Κωστή Χατζηδάκη, βουλευτή της Β’ Αθηνών, πρώην υπουργό Ανάπτυξης και για χρόνια μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Κατά τη χθεσινή κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην παράταξη τέσσερις Μεσσήνιοι από το χώρο της αυτοδιοίκησης, της κεντρικής πολιτικής σκηνής και του κόμματος.
 
Τιμήθηκαν
Με την έναρξη χαιρετισμό  απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ο πρόεδρος της Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Νίκος Τζάνος, ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης και η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη. Γραπτό χαιρετισμό είχε στείλει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, καθώς βρισκόταν στο Ρέθυμνο ως κεντρικός ομιλητής στην εκεί εκδήλωση της ΝΟΔΕ.
Ως κεντρικός ομιλητής ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για την προσφορά τους τιμήθηκαν ο επί πολλά χρόνια βουλευτής Μεσσηνίας Λευτέρης Παπανικολάου, ο επίσης επί πολλά χρόνια πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Δημήτρης Καφαντάρης και, από την πλευρά της Αυτοδιοίκησης, ο πρώην δήμαρχος Κυπαρισσίας, Ηλίας Τσίγγανος.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν όλοι οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών της Πελοποννήσου, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Διοικούσας Επιτροπής Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και πολλά στελέχη της παράταξης.

Της Βίκυς Βετουλάκη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας