Η Aegean στηρίζει στην πράξη την ελληνική περιφέρεια


Οργή και απόγνωση επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Βαλύρας, αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία, εξαιτίας των εκτεταμένων κλοπών που έγιναν στο γήπεδο και μάλιστα για δεύτερη φορά, οδηγώντας του υπεύθυνους του συλλόγου στην παρακάτω μακροσκελή και ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση:

«Με πόνο ψυχής, οι διοικούντες τον Αστέρα Βαλύρας αντίκρισαν και καταγγέλλουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα 26/04, τη νέα λεηλασία των γνωστών-άγνωστων κλεφτρονιών που δρουν ανενόχλητα και,κτύπησαν για μια ακόμη φορά το δημοτικό γήπεδο Βαλύρας, όπου είναι και η έδρα της ομώνυμης ομάδας του Αστέρα για μισό και πλέον αιώνα.

Στη νέα τους επιδρομή όμως, που δεν έχει προηγούμενο, λεηλάτησαν τα πάντα στα αποδυτήρια και, στις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου Βαλύρας.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν όλο το αθλητικό υλικό που βρισκόταν αποθηκευμένο στα γραφεία, έκλεψαν τους ηλεκτρολογικούς πίνακες, δεκάδες καλώδια που προορίζονταν για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου, διέλυσαν όλο το αρδευτικό δίκτυο που ποτίζεται ο φυσικός χλοοτάπητας, κλέβοντας βάνες και τις σωλήνες, όπου ο δήμος μας παλιότερα, είχε δαπανήσει
δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την τοποθέτησή του με τη μορφή τάπητα ρολού.

Επίσης, εάν δεν υπάρξει άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τα συνεργεία του δήμου Μεσσήνης, κινδυνεύει να καταστραφεί ο αγωνιστικός χώρος σε ένα ωραιότερα γήπεδα της Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας.

Ακόμη, οι σύγχρονοι Ιμπραήμ. στο πέρασμά τους διέλυσαν και τα διάφορα σιφόνια,νιπτήρες, λεκάνες, σωλήνες, πόρτες,  στις wc.
 
Κύριοι, κάνουμε έκκληση για τελευταία φορά, γιατί μέχρι τώρα στη Βαλύρα νοιώθουμε απροστάτευτοι από την επίσημη πολιτεία, από κάθε είδους παραβατικά στοιχεία που χτυπάνε καθημερινά και ληστεύουν τα σπίτια και τα καταστήματα των συμπολιτών μας.

Θα πρέπει άμεσα να παρθούν δρακόντεια μέτρα, αφενός να γίνει αποκατάσταση στις ζημιές που προξένησαν στο δημοτικό γήπεδο Βαλύρας και στη συνέχεια η Ελληνική Αστυνομία να επαναφέρει τη τάξη.

Επίσης, τους προειδοποιούμε ότι εάν  συνεχίσουν να δείχνουν αδιαφορία στα προβλήματά μας και μας αφήσουν απροστάτευτους, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας!

Επίσης, από τούδε και στο εξής, εάν ξανά-τολμήσουν τα γνωστά-άγνωστα κλεφτρόνια της περιοχής μας και,προκαλέσουν πάλι ανεπανόρθωτες ζημιές και τους συλλάβουμε, τους προειδοποιούμε:
Θα τους ξεβρακώσουμε και, θα τους κρεμάσουμε ανάποδα στα δοκάρια του δημοτικού γηπέδου του Αστέρα Βαλύρας σε δημόσια θέα.

Εμείς, για όλα τα παραπάνω ως διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ενημερώσαμε τον διοικητή των αστυνομικών τμημάτων Μελιγαλά και Μεσσήνης, την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για τις κλοπές που έλαβαν χώρα στο γήπεδό μας.
Παράλληλα, γνωστοποιήσαμε για τις φθορές που προκάλεσαν οι επιδρομείς στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις τόσο στο δήμο Μεσσήνης και το δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο, όσο και στους υπευθύνους του αθλητικού του φορέα. Ζητάμε την συμπαράστασή τους, για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα κλεφτρόνια.

ΚΑΛΕΣΜΑ.
Στο μεταξύ, αφού, η επίσημη πολιτεία και η ΓΓΑ  αδυνατεί να ενισχύσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ήδη οι επιχορηγήσεις τα τελευταία χρόνια είναι μηδενικές και, «ματώνουμε» οικονομικά να κρατάμε την ομάδα του Αστέρα Βαλύρας στα τοπικά πρωταθλήματα, το Δ.Σ. του συλλόγου μας απευθύνει δημόσια έκκληση εκτός από το δήμο Μεσσήνης και την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, να στηρίξουν την προσπάθειά μας για βελτίωση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, η ΕΠΟ με τον διοικητικό της παράγοντα Άρη Σταθόπουλο αλλά και η περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για το συγκεκριμένο θέμα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου Βαλύρας το Δ.Σ. συμβούλιο του Αστέρα είχε απευθυνθεί πρόσφατα με  υπόμνημά του, το οποίο παρέλαβε  ο Μεσσήνιος σύμβουλος στη περιφέρεια Πελοποννήσου Θεόδωρος Σταυριανόπουλος. Συγκεκριμένα, το δημοτικό γήπεδο Βαλύρας,χρειάζεται το προσεχές διάστημα να δρομολογηθεί η κατασκευή κερκίδας η οποία να εξυπηρετεί (500-1000 καθήμενους φιλάθλους) στη νότια πλευρά του δημοτικού μας γηπέδου, στο «Μαρακανά κάμπου» Βαλύρας που είναι και η έδρα του Αστέρα.

Επίσης, με την ευκαιρία της πρόσφατης λεηλασίας να γίνει λίφτινγκ στα αποδυτήρια, WC, και να τοποθετηθούν προβολείς για την διεξαγωγή των προπονήσεων νυχτερινές ώρες.
 
Κύριοι, αθλητισμός δεν είναι μόνο η Αθήνα, και η Καλαμάτα, υπάρχει και η εγκαταλειμμένη επαρχία. όπου βγαίνουν τα ταλέντα εδώ και δεκαετίες, που επανδρώνουν τις ελληνικές ομάδες, των εθνικών κατηγοριών και την ΕΘΝΙΚΗ μας ομάδα!
 
Βοηθείστε, η Γ.Γ.Α., η περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Μεσσήνης, οι εύρωστοι επαγγελματίες και οι διανοούμενοι φίλοι της Αρχαίας Ιθώμης, ώστε το όραμα της αθλούμενης νεολαίας της περιοχής μας, να γίνει πραγματικότητα με την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού μας γηπέδου Βαλύρας.
ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ.

Εξάλλου, η ενασχόληση με τα αγροκτήματά μας και με τον αθλητισμό, είναι μια καλή διέξοδος για να ξεχνάμε και τα οικονομικά προβλήματα που μας ταλανίζουν, αλλά και στοιχειώδη ζητήματα υγείας, που ενδιαφέρουν όλους μας, ώστε να μας προφυλάξουν από πολλές ασθένειες στο μέλλον όπως υπέρταση-καρδιακά προβλήματα-κατάθλιψη-ισχαιμικά που είναι
διαδεδομένα στις μέρες μας.
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Βαλύρας».