Σαν σήμερα …στις 14 Απριλίου


Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
 
ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΡΕΑΛ, 1,80 ΚΑΙ 4-6 GOAL 2,10
Δε θα πούμε πολλά λόγια, το έχει στο DNA της το γκολ η Ρεάλ. Ακόμα και με αναπληρωματικούς να παίξει θα το κάνει διπλό. Παίζει δυνατά το over, αλλά  και το 4-6 goal. Εγώ προσωπικά πάω στο διπλό από ημίχρονο στο 1,80…
 
OVER ΣΕ…
TOΡΙΝΟ – ΡΟΜΑ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΣΙΚΑΓΟ
 
 
ΟVER ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ – ΡΟΜΑ 1,70

Aμφότερες βρίσκουν το δρόμο προς την αντίπαλη εστία… Σε καλή τιμή το over του 1,70. Εκ τούτου προβάδισμα έχει το goal/goal του 1,50. Ρίσκο στο 4-6 goal με απόδοση (3,00).
 
 
ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1,50
Με επιθετικούς προσανατολισμούς παρατάσσεται η Μάντσεστερ Γ. Ανώτερη ποιοτικά… μικρό το διπλό στο 1,50 αλλά αξιόλογο. Σε καλή τιμή και το over του 1,70 που είναι αποδεκτό και σχετικά εύκολο.
 
 
ΑΣΟΣ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝ 1,90
Ανώτερη  ποιοτικά και  πιο σταθερή η Μίλαν. Το μας θα είναι σχετικά εύκολο και στην απόδοση του 1,90 σαφώς και θα εμπλακούμε!
Τέλος, για τους λάτρεις του over και goal/goal είναι πιθανά σημεία και τα δύο.
 

Ξέμεινε από επιθετικούς η Ίντερ
Ο τραυματισμός του Αντόνιο Κασάνο στο ματς με την Αταλάντα ήταν το… κερασάκι στην τούρτα της επιδημίας των τραυματισμών στην Ίντερ. Ο Fantantonio θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και το πρόβλημα για τους νερατζούρι» εν όψει του αγώνα με την Κάλιαρι στην Tεργέστη γίνεται τεράστιο λόγω και της απουσίας του Παλάσιο. Μιλίτο, Κασάνο, Παλάσιο έχουν σημειώσει συνολικά τα 29 από τα 50 τέρματα των Μιλανέζων φέτος στη Σιέριε Α. Μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός έχει απομείνει ο Τομάζο Ρόκι, ο οποίος θα έχει ως παρτερνέρ του στο «Νερέο Ρόκο» τον Ρίκι Αλβάρες, που σημείωσε δύο τέρματα στην εντός έδρας ήττα με 4-3 από την Αταλάντα. Το μόνο θετικό είναι πως ο Παλάσιο έχει ρεαλιστικές ελπίδες να προλάβει τον μεσοβδόμαδο επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τη Ρόμα.