Ανοίγει στις 13 Οκτωβρίου για φέτος το Κέντρο Νέων Καλαμάτας. Οι δε εγγραφές θα γίνονται κάθε Πέμπτη, αρχίζοντας από σήμερα, μέχρι την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου (εκτός Σαββατοκύριακου), από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ, στο χώρο του, Πλατεία Όθωνος 10, στον πρώτο όροφο. Η εγγραφή παραμένει δωρεάν.
Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετασχόντων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημέρα και ώρα εγγραφής και εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εργαστήριο και σύμφωνα με τους κανόνες που έχει θέσει ο εισηγητής. Όσοι τελικά συμμετάσχουν σε κάποιο εργαστήριο, θα τους ζητηθεί, στην πρώτη συνάντηση, να συνδράμουν με 10 ευρώ (5 ευρώ με επίδειξη κάρτας ανεργίας σε ισχύ) για κάθε ένα εργαστήριο το οποίο θα παρακολουθήσουν.
Ο δε κύκλος του κάθε εργαστηρίου θα διαρκέσει έως το Φεβρουάριο του 2015, δηλαδή για τέσσερις μήνες. Τότε, θα εκτιμηθεί εκ νέου από τη συνέλευση του ΚΝΚ, εάν έχει επιτευχθεί η βιωσιμότητα του χώρου και με ποια διαδικασία θα συνεχιστούν ή όχι τα εργαστήρια και η οικονομική συνδρομή των μελών. Τα εργαστήρια θα λειτουργούν από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για τη συνδρομή: «Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας είναι μία άτυπη εθελοντική δομή, ένας ανοικτός κοινωνικός χώρος, ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται μέσα από τα ίδια τα μέλη και τους εθελοντές του. Μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απολύτως χρηματοδότηση από τοπικούς, εθνικούς ή ευρωπαϊκούς φορείς. Στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά σε φίλους του ΚΝΚ, μικρές αυτοχρηματοδοτούμενες δραστηριότητες που διοργανώνονται κατά καιρούς και στον οργανισμό νεολαίας Κ.Α.ΝΕ.
Ως εκ τούτου, βρεθήκαμε φέτος στο σημείο να αδυνατούμε πια να υποστηρίξουμε οικονομικά την ύπαρξή του και αναγκαζόμαστε να βάλουμε στους συμμετέχοντες των εργαστηρίων μας υποχρεωτική συνδρομή, προκειμένου να διασφαλιστούν τα έξοδα του ΚΝΚ (ενοίκιο, ΔΕΚΟ, θέρμανση, διορθώσεις-βελτιώσεις χώρου)».
Ανοίγει στις 13 Οκτωβρίου το Κέντρο Νέων Καλαμάτας
Δείτε επίσης.
Σαμαράς: «Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς, δεν είναι αυτή η Ελλάδα»
Πέντε παρατάσεις και δύο συμπληρωματικές συμβάσεις στο έργο του Δημοτικού Θεάτρου, που ακόμη είναι στο 60%
Συνελήφθησαν 5 Τούρκοι για φυτεία στη Μεσσηνία -Έσπρωχναν τα ναρκωτικά στα Εξάρχεια
Ασανσέρ που πριν μπεις κάνεις το σταυρό σου…
Δρόμος χωρίς καταφύγιο
Γ’ Εθνική: Τέλος Άγρας-Πανθουριακός σήμερα στο πρώτο μεσσηνιακό ντέρμπι
Με υφαλο-κυματοθραύστη θα προστατευτεί το επιθαλάσσιο τείχος του Κάστρου της Μεθώνης
Τοπικό ποδόσφαιρο: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου
Οικονομία 03.10.2026, 09:01
Εφορία: 4+1 «παράθυρα» για κούρεμα προστίμων έως 50%
Τοπικά 03.10.2026, 08:00
Ο Δημήτρης Ζαρρέας με την «Αυγή, το Φιλί» απόψε στην Καλαμάτα
Τοπικά 02.10.2026, 22:00
Η Μάνη δεν είναι ένα μεγάλο οικόπεδο
Τοπικά 02.10.2026, 21:30
Δημόσια χρηματοδότηση για τα έργα ύδρευσης στην Κυπαρισσία
Τοπικά 02.10.2026, 21:00
Υπογράφεται τον Οκτώβριο η σύμβαση ΣΔΙΤ για το Μιναγιώτικο φράγμα
Φόρτωση…











