Έκλεισαν την Αριστομένους, το έριξαν στο χορό και κατέληξαν στο Τμήμα (φωτογραφίες & βίντεο)

Έκλεισαν την Αριστομένους, το έριξαν στο χορό και κατέληξαν στο Τμήμα (φωτογραφίες & βίντεο)

«Τα έχασαν» το βράδυ της Παρασκευής όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, καθώς λίγο πριν από τα φανάρια είδαν να σταματά μια Μερσεντές με ξένες πινακίδες και ένα ζευγάρι με ελληνικές σημαίες και μπύρες στα χέρια να ανεβαίνει στην οροφή του αυτοκινήτου και να χορεύει.


Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, προκειμένου να τους γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις, όμως κανείς δε φανταζόταν ότι το επεισόδιο θα είχε συνέχεια. Ξαφνικά εμφανίσθηκε στο σημείο ένας 52χρονος, ο οποίος πιθανότατα είχε καταναλώσει αλκοόλ και άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τους αστυνομικούς. Ήρθε στα χέρια μαζί τους και έπειτα από σθεναρή αντίσταση κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.


Στο σημείο έσπευσαν και 6 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και όλοι οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, με την οδό Αριστομένους να έχει μπλοκάρει και να έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος.


Τελικά, για τους δύο «γλεντζέδες» σχηματίσθηκε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνίας, ενώ για τον 52χρονο δικογραφία για εξύβριση, απειλή φθοράς στολής αστυνομικού και αντίσταση κατά της Αρχής.
Β.Β.