«Περίπατος» 45 λεπτών στον Πύργο…


 

Κέρδισε τη Λαμία και αγκάλιασε την παραμονή ο Ακρίτας

 

Συνεπείς στο ραντεβού με την ιστορία ήταν οι παίκτριες του Ακρίτα, καθώς κέρδισαν απόψε το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας τον ΓΣ Λαμίας και αγκάλιασαν την παραμονή στην Α2 βόλεϊ των γυναικών. Με τη Μαίρη Τσιριμπή να επιστρέφει στον πάγκο στη θέση του Γιάννη Σκαρτσίλη, ο οποίος παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, η καλαματιανή ομάδα επέβαλε το ρυθμό της από το ξεκίνημα και παρ’ ότι δεν της έλειψαν τα λάθη πήρε μια πεντακάθαρη και πανάξια νίκη με 3-0 σετ. Μόνο στο τελευταίο οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο αποφασιστικά, εξασφαλίζοντας προβάδισμα (5-10 στο ξεκίνημα) χάρις και στις αλλεπάλληλες ατυχίες του Ακρίτα, αλλά η ισοφάριση ήρθε στο 20-20, με την τοπική μας ομάδα να έχει την ψυχραιμία να τελειώσει το παιχνίδι με 25-23. Είχε κερδίσει το 1ο με 25-20 και το 2ο ακόμη πιο εύκολα με 25-18.

Τον αγώνα «σφύριξε» ο Καψασκης, με συνεργάτη τον Κώστα Σαραβελάκη και την Όλγα Βλαχούλη στη γραμματεία.

ΑΚΡΙΤΑΣ (Μαίρη Τσιριμπή): Πανταζοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Παναγοπούλου, Χάσκου, Χρονοπούλου, Μαστοροπούλου, Ορφανέα, Λιανού, Καρακύκλα, Βυθούλκα, Αρτεμίου, Μάνα.

ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ (Αγγελής-Ρίζος): Ζαχαρή, Μιμίκου, Καραντζίκου, Κοντρά, Παληογιάννη, Αναγνωστοπούλου, Κουρτομανίτη, Δημητρίου, Κουτσουκη.

 

Οι φίλαθλοι της Καλαμάτας, αλλά και της Λαμίας

 

Τον αγώνα παρακολούθησαν μερικές 100άδες φίλοι του βόλεϊ, στηρίζοντας από τις κερκίδες την προσπάθεια των παικτριών, ωστόσο πιο δυναμική και αξιέπαινη παρουσία είχε ένα γκρουπ μερικών δεκάδων φίλων της Λαμίας με τύμπανα, ιαχές, χαρτάκια και πανό. 

 

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας