Για τις 6 Φεβρουαρίου ορίστηκε η εκδίκαση της ένστασης για Πούτσι


 

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

 

Προγραμματισμένη για την προηγούμενη Τετάρτη 17 του μήνα ήταν η εκδίκαση της ένστασης που έχει καταθέσει η διοίκηση της Καλαμάτας σχετικά με την υπόθεση Πούτσι, ωστόσο προέκυψε αναβολή, μεταθέτοντας την υπόθεση για τις 6 Φεβρουαρίου. Στο στρατόπεδο των διοικούντων της Μαύρης Θύελλας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες να αλλάξει η απόφαση είναι λιγοστές, ωστόσο, θα τις κυνηγήσουν μέχρι τέλους και όσο το επιτρέπουν οι νόμοι.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ασχολείται, είναι η αλήθεια, με την ένσταση, κάτι που κρίνεται λογικό λόγω της διεξαγωγής, την προσεχή Δευτέρα, του αγώνα ζωής και θανάτου με αντίπαλο το Φωστήρα. Άπαντες γνωρίζουν ότι αρνητικό αποτέλεσμα ελαχιστοποιεί τις ελπίδες για άνοδο στη Β΄ Εθνική, και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έχουν επικεντρωθεί στο ματς επιδιώκοντας τη δημιουργία ιδανικών προϋποθέσεων. Είναι ευχάριστο γεγονός η επιστροφή του Σκαρλάτου, όπως και η «ενεργοποίηση» του Βασίλιεφ, το δελτίο του οποίου αναμένεται να έχει εκδοθεί μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει τις σημαντικές απουσίες των Καντούτση και Πασά.

 

Οδεύει προς χειρουργείο ο Πασάς

Ο δεύτερος θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η σοβαρή ζημιά στο γόνατο και φαίνεται ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα, επιδιώκοντας την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του έμπειρου και ποιοτικού μέσου στα γήπεδα.

Μένοντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να πάρουν ανάσες ξεκούρασης, όμως από αύριο το πρωί η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Ζόραν Γέφτοβιτς θα πάρει σταδιακά τις τελικές και σημαντικές αποφάσεις του αναφορικά με το ιδανικό σχήμα.

 

 

Η προσφυγή στο τέλος του χρόνου

Έστω και ετεροχρονισμένα, πρέπει ν’ αναφέρουμε την πίεση που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι και η οποία εξωτερικεύτηκε γι’ ακόμη μια φορά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα στα τέλη του 2012. Τότε ο Κώστας Δασκαλάκης κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, προσφυγή, προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα τα οποία του οφείλονταν από πέρυσι. Μπορεί να μην προέκυψαν εμπλοκές στη συνέχεια, ωστόσο η εξέλιξη αυτή φανερώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διοίκηση, η οποία προσπάθησε και πέτυχε σ’ ένα βαθμό να κατεβάσει το μπάτζετ.