Καλά νέα από…την Αθήνα για Καντούτση


Ευχάριστα ήταν τα νέα που ήρθαν από την Αθήνα, εκεί όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Καντούτσης, σχετικά με τον τραυματισμό του 20χρονου κεντρικού αμυντικού της ομάδας. Ο υψηλόσωμος στόπερ επισκέφθηκε χθες τον γιατρό του Ατρομήτου, η διάγνωση του οποίου κάνει λόγο για πρόβλημα στο μηνίσκο και όχι στους χιαστούς, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγει το χειρότερο δυνατό σενάριο. Απομένει να επιβεβαιωθεί αυτό μέσα από την μαγνητική, την οποία θα κάνει σήμερα σε ιατρικό κέντρο της πρωτεύουσας ο Καντούτσης, ο οποίος θυμίζουμε ότι αγωνίζεται στη Μαύρη Θύελλα με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο.
Από κει και πέρα και όσον αφορά τα μεταγραφικά, η διοίκηση της Καλαμάτας ψάχνεται και μάλιστα έντονα, επιδιώκοντας την ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής – το επιθετικό μέτωπο φαίνεται πως κλείνει – που αυτή τη στιγμή πονοκεφαλιάζει το τεχνικό τιμ της ομάδας. Επαφή υπήρξε με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Σάκη Τέλλο, που πρόσφατα αποχώρησε από την Επανομή, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο μακρινό παρελθόν για λίγους μήνες στην Καλαμάτα. Η περίπτωσή του μπορεί να προχωρήσει αφού οικονομικά είναι στις δυνατότητες της διοίκησης, ενώ αντιθέτως δεν προχωρά το σενάριο με τον Σαμαρά ο οποίος καταλήγει στον Αχαρναϊκό.
Παράλληλα με το όνομα του Σαμαρά εξετάζονται και δύο κεντρικοί αμυντικοί από την περιοχή της Ηπείρου και συγκεκριμένα από την ομάδα της Δόξας Κρανούλας. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με τον Σύλλογο των Ιωαννίνων.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες γνωστές περιπτώσεις, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του Χρήστου Μανιάτη, ωστόσο για την ώρα έχει κολλήσει, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Χρησταράς και Ρήγας ανήκουν πλέον στο δυναμικό της Καλαμάτας, στο οποίο θα προστεθεί πιθανότατα και ο Ιβελίν Βασίλιεφ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αρέσει και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Πολλές πιθανότητες να κάνει το ίδιο έχει και ο 21χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός Νουχάνοβιτς, με τον οποίο θα κλείσει το θέμα των επιθετικών.

Μπαίνουν οι τραυματίες… Λουκαρέας, Άρις και Άγιος Νικόλαος
Στο αγωνιστικό μέτωπο τέλος, ο ένας μετά τον άλλο οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν τραυματισμούς, τίθενται στη διάθεση του Ζόραν Γέφτοβιτς για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης στα Χανιά. Ο Πούτσι ανεβάζει ρυθμούς, ο Τσαγκαράκης μπαίνει και αυτός σιγά σιγά, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η ενσωμάτωση του Σκαρλάτου, που συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Υπάρχει αισιοδοξία ότι με την πάροδο των ημερών οι παίκτες θα μπαίνουν στις προπονήσεις, που θα γίνονται τις επόμενες ημέρες σε διαφορετικά γήπεδα, κάτι που φανερώνει ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη Μαύρη Θύελλα. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στο «Γ. Λουκαρέας», αύριο το πρωί στο γήπεδο του Άρι και την Πέμπτη στον Άγιο Νικόλαο της Μεσσήνης, περιλαμβάνοντας και φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Πάμισο.

Του Νίκου Μπαλόπουλου