Η ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας έκοψε το νερό σε σπίτια, για οφειλές, παραμονή Πρωτοχρονιάς!


 

 

Δημοτική αναλγησία και βαρβαρότητα στην Κυπαρισσία

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς «χτύπησε» η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κυπαρισσίας  (ΔΕΥΑΚΥ) και έκοψε το νερό σε σπίτια ακόμη και για οφειλές 50 ευρώ και λιγότερο!
Αγανακτισμένοι πολίτες, με θλίψη, διαπίστωσαν πως συνεργείο της ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας, εκτελώντας εντολές της διοίκησής της, προφανώς σε συνεννόηση και με την "έγκριση" της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας και του δημάρχου Κώστα Κόλλιας, τη Δευτέρα – παραμονή της Πρωτοχρονιάς – προχώρησε στη διακοπή υδροδότησης οικιών, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν ανεξόφλητες οφειλές στην ΔΕΥΑΚΥ!
Βλέπετε στη φωτογραφία το σημείωμα της ΔΕΥΑΚΥ για τη διακοπή της υδροδότησης, που άφηνε το συνεργείο όταν έκοβε το νερό!

«Αυτό είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο. Άγιες μέρες, χρονιάρες μέρες, παραμονή Πρωτοχρονιάς να κόβουν το νερό, για οφειλή  λίγων ευρώ», είπε στο «Θ» κάτοικος της Κυπαρισσίας στο σπίτι του οποίου έκοψαν το νερό. «Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου Τριφυλίας και της ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας; Αυτή είναι η ευαισθησία τους; Αναλγησία και βαρβαρότητα δείχνει και αναδεικνύει η πράξη τους να κόψουν το νερό παραμονή της Πρωτοχρονιάς και να μας αφήσουν χωρίς νερό τέτοιες μέρες. Αίσχος και ντροπή τους.», μας είπε οργισμένος.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας, τί έχει να απαντήσει;
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ, τί έχει να πει;
Ο δήμαρχος Τριφυλίας, οι επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος μειοψηφίας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας, τί λένε;

Του Ηλία Γιαννόπουλου