Απορρίφθηκε ο Κροάτης, «ανοικτό» του Κρητικού


 

Με …συνοπτικές διαδικασίες απορρίφθηκε χθες ο Κροάτης επιθετικός που έλαβε μέρος στην προπόνηση της Καλαμάτας, ενώ μεγαλύτερη τύχη στην μετεγγραφική αναζήτηση, ελπίζουν στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας, να έχουν με τις περιπτώσεις κάποιων ακόμη Βαλκάνιων ποδοσφαιριστών που αναμένεται ότι θα δοκιμαστούν σήμερα. Ανάμεσά τους ο Βόσνιος 22χρονος φορ Μίλος Γκάλιν, που προέρχεται από ομάδα Β’ κατηγορίας της χώρας του.

 

Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί τελικά στο Στάδιο της Παραλίας και θα είναι πρωινή (9 π.μ.), ενώ καθοριστικό τεστ για τους υπό δοκιμήν θα είναι το αυριανό φιλικό (3 μ.μ.) στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου Μπούκας, με τον Πάμισο Μεσσήνης.

 

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας είχε χθες μια ακόμη επαφή με τον Στέλιο Κρητικό. Η περίπτωση του 27χρονου επιθετικού είναι «ανοικτή», όχι όμως και δεδομένη, καθώς μπορεί να φαντάζει εύκολη διαδικασία το «διαζύγιο» με τον Βύζαντα Μεγάρων που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, ωστόσο εμπόδια στο δρόμο της επιστροφής του έμπειρου ποδοσφαιριστή αποτελούν κι άλλες ομάδες, όπως η Λάρισα και ο Ηρακλής, με «πλεονέκτημα» την διαφορά μιας κατηγορίας, σε σχέση με την Καλαμάτα.

 

Τέλος, στα υπόψιν είναι και ο Νίκος Πλάτανος, παρ’ ότι αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και όχι στις θέσεις που «πονάει» η ομάδα και έχει ζητήσει ο προπονητής Ζόραν Γέφτοβιτς (στόπερ, 10άρι, επιθετικός). Η περίπτωση του Πλάτανου εδράζεται στους ιδιαίτερους δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί με την Καλαμάτα, από την προηγούμενη θητεία του εδώ, αλλά θα εξεταστεί με ουσιαστικότερο τρόπο εφόσον αποδεσμευτεί από την Καλλιθέα, όπου πάντως έχει μικρό χρόνο συμμετοχής.