«Ήρθε» ο Σαραντόπουλος… ακολουθούν για δοκιμή δύο ξένοι


 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Καλαμάτας, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού, για τους επόμενους έξι μήνες, από τον Αστέρα Τρίπολης, τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Άγγελο Σαραντόπουλο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, κατάγεται από τη Μεσσηνία, έχοντας περάσει από Πανθουριακό και Πάμισο, πριν τον ανακαλύψουν οι σκάουτερ του Αστέρα που τον συμπεριέλαβαν πριν από δύο χρόνια στα γκρουπ των μικρών ηλικιακών κατηγοριών, για να γίνει στη συνέχεια επαγγελματίας, κάτι που φανερώνει την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.
Ταυτόχρονα, υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με τους ανθρώπους του Αστέρα για το ενδεχόμενο προσθήκης ενός – δύο μικρών ακόμη με τη μορφή δανεισμού, ενώ παίζει σταθερά και το όνομα του 20χρονου Μάριου Φίλαϊ που είναι πιθανόν να φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας.

Κροάτης φορ και Βόσνιος μέσος
Εν τω μεταξύ σήμερα αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα Κροάτης επιθετικός, που θα περάσει από τις δοκιμασίες του Ζόραν Γέφτοβιτς, ο οποίος θα κάνει κάτι αντίστοιχο και στην περίπτωση ενός Βόσνιου μέσου, που αναμένεται αύριο να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Οι δύο αυτοί νεαροί σχετικά  ποδοσφαιριστές, θα λάβουν μέρος στις επόμενες προπονήσεις, και θα συμμετάσχουν στο φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Πάμισο. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος όσον αφορά τη διεξαγωγή του Κυριακάτικου φιλικού, στον Άγιο Νικόλαο Μεσσήνης, καθώς θα δώσει την ευκαιρία να προκύψουν συμπεράσματα για τις δυνατότητές τους.

Στις προπονήσεις και ο Ρήγας
Πρέπει ν’ αναφέρουμε στο σημείο αυτό, ότι από χθες μέρος στις προπονήσεις λαμβάνει ο 25χρονος μέσος Χρήστος Ρήγας, που είναι γνώριμος στους φίλους της Καλαμάτας και του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προέρχεται από τη Μαύρη Θύελλα, και τα προηγούμενα χρόνια λόγω σπουδών αγωνιζόταν σε ομάδες της πρωτεύουσας. Τέθηκε στη διάθεση του κ. Γέφτοβιτς και δεν αποκλείεται, εφόσον πείσει, να κληθεί για να υπογράψει.

Επιτακτική ανάγκη οι… άμεσες λύσεις
Εκείνο που χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλο αυτή τη στιγμή η ομάδα, είναι η προσθήκη ικανών και έμπειρων παικτών, που θα κάνουν, γιατί όχι, τη διαφορά με το καλημέρα. Χρειάζεται λοιπόν να γίνουν δύο – τρεις μεταγραφές πρώτης γραμμής και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι διοικούντες, που ξέρουν ότι η περίπτωση μη ανόδου της Καλαμάτας στη Β΄ Εθνική, θα ισοδυναμεί με τεράστια ζημιά σε όλα τα επίπεδα.

Καταθέτουν σήμερα υπόμνημα για την υπόθεση Πούτσι
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η κατάθεση υπομνημάτων από πλευρά Καλαμάτας και Προοδευτικής, αναφορικά με την εκδίκαση της υπόθεσης του Θόδωρου Πούτσι. Αυτό σημαίνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθει και η απόφαση από την πλευρά της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης. Και μιας ο λόγος για τον Πούτσι, που επιστρέφει από Αλβανία, θετικά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, αφού δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό.