ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αντεπίθεση στην Ελευσίνα ή «περιπέτειες»


Του Νίκου Μπαλόπουλου

Μονόδρομος είναι η κατάκτηση του τριπόντου για την ομάδα της Καλαμάτας στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τον ιδιαίτερα επικίνδυνο και σκληρό, στο γήπεδο της Ελευσίνας, Αστέρα Μαγούλας.

 

Για τους παίκτες της Μαύρης Θύελλας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη…

 

Οποιοδήποτε άλλο ισοδυναμεί με ακόμη μεγαλύτερο πισωγύρισμα, βάζοντας ουσιαστικά την Καλαμάτα σε περιπέτειες και απομακρύνοντάς την από το στόχο της ανόδου. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο πραγματώθηκε τα τελευταία 24ωρα έντονη προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού από διοίκηση, Μπλέτσα και Γέφτοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να κάνει μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα και να προετοιμάζει τη Θύελλα για διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, πιο επιθετικό, πιο δημιουργικό. Με βάση λοιπόν τα όσα προηγήθηκαν και ειδικότερα το δίτερμα της Παρασκευής, η Καλαμάτα θα παραταχθεί με 4-4-1-1 και δύο επιθετικούς στο αρχικό σχήμα, που θ’ αποτελείται από τους Κοψαχείλη, Καντούτση, Σκαρλάτο, Τριανταφυλλάκη, Τρίψα, Πασσά, Τσαγκαράκη, Ηλιόπουλο, Πούτσι, Αθανασόπουλο και Καούνο.

 

Την αποστολή, που έφθασε χθες το βράδυ στην Αθήνα, συμπληρώνουν ακόμη οι Ζαρόπουλος, Επιφάνης, Μπράχο, Γεωργιόπουλος, Τσόπελας, Ανδρεόπουλος και Κουρέας. Πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι παίζει ένα μικρό ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ζαρόπουλου στην αρχική ενδεκάδα, εάν ο Κοψαχείλης δεν είναι 100% έτοιμος.
Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο κ. Νεοφυτιάδης του Συνδέσμου Κορινθίας, με βοηθούς τους Σεφέρη και Πυργάκη του ιδίου συνδέσμου.

 

Αξίζει κλείνοντας να πούμε ότι στο πλευρό της στο κομβικό σημερινό παιχνίδι, όπου ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα ενδέχεται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές, η ομάδα της Καλαμάτας θα έχει στο πλευρό της γι’ ακόμη μία φορά τους φιλάθλους της, που θα ταξιδέψουν τόσο από τη Μεσσηνία, όσο και από την πρωτεύουσα.