Επιχείρηση «κατασκοπεύστε τη Φιλία»…για την Καλαμάτα ’80


 

Ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του περιφερειακού πρωταθλήματος θα κάνει αυτό το Σάββατο η Καλαμάτα ’80, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι παίκτες του Γιώργου Κουλιέρη θα ξεκουραστούν. Αντίθετα θα παίξουν κανονικά, υποδεχόμενοι στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας την Φιλία, ομάδα Α’ κατηγορίας της Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του νέου κυπέλλου Ελλάδος. Τη συνάντηση έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Πετούσης-Γκόλφης και αναμένεται ότι θα δώσει την ευκαιρία στην τοπική μας ομάδα να τεστάρει τις δυνάμεις της, κάτι που δεν έχει γίνει με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρόπο στις 4 αγωνιστικές πρωταθλήματος που έχει δώσει έως τώρα, αντιμετωπίζοντας αντιπάλους που υπολείπονται αισθητά σε επίπεδο.

Η Καλαμάτα ’80 θα περιμένει «διαβασμένη» την ομάδα του Περάματος, με βάση πληροφορίες, αλλά και βίντεο από προηγούμενο αγώνα που έχει προμηθευτεί η διοίκηση και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παίκτες και προπονητής.
Κανονικά πρωτάθλημα οι υπόλοιποι

Αξίζει να διευκρινιστεί ότι οι υπόλοιπες ομάδες της Α’ ΕΣΠΕΠ θα συνεχίσουν αυτό το Σάββατο κανονικά τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα, ενώ η Καλαμάτα ’80 θα αναπληρώσει τον αγώνα με την ΕΑΠ στις 19 Ιανουαρίου.

 

 

Κέρδισαν οι παίδες
Τέλος, για το περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων οι «μικροί» της Καλαμάτας ’80 κέρδισαν την Κυριακή στο Κλειστό της Παραλίας το Άργος. Ήταν ο 1ος αγώνας για την ομάδα που προπονεί ο Αντώνης Κάτσος, καιώς ο αγώνας στο Κιάτο είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης γηπέδου, ενώ εκκρεμεί η 1η αγωνιστική.
Την προσεχή Κυριακή στις 4 μ.μ. οι παίδες της Καλαμάτας ’80 θα ταξιδέψουν στη Σπάρτη (4η αγωνιστική).