Χωρίς φιλάθλους …λόγω κορωνοϊού σήμερα το Διαβολίτσι-Πανηλειακός και αναβολές στον 7ο Όμιλο

Χωρίς φιλάθλους …λόγω κορωνοϊού σήμερα το Διαβολίτσι-Πανηλειακός και αναβολές στον 7ο Όμιλο

Ο φόβος περαιτέρω επέκτασης του κορωνοϊού σε περιοχές έξαρσης όπως είναι η Αχαΐα, η Ηλεία και η Ζάκυνθος έκανε …άνω κάτω το πρόγραμμα στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής (23η αγωνιστική). Ειδικότερα, η ΕΠΟ αποφάσισε αναβολή τριών αγώνων που επρόκειτο να γίνουν εκεί, να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών άλλοι τρεις που συμμετέχουν ομάδες προερχόμενες από εκείνες τις περιοχές, ενώ ένα ματς θα γίνει κανονικά.

Η αναμέτρηση του Διαβολιτσίου με τον Πανηλειακό εμπίπτει στη… μεσαία κατηγορία και θα διεξαχθεί κανονικά στις 3 μ.μ., αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη θα στερηθεί έτσι τη δύναμη του κόσμου της, θα τα δώσει όμως όλα για τη νίκη και το 3ποντο προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει για την παραμονή. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν επίσης τα ματς Σπάρτη-Θύελλα Πατρών, και Αστέρας Βλαχιώτη-Ολυμπιακός Ζαχάρως, ενώ χωρίς περιορισμό για τους φιλάθλους θα γίνει το ματς Παναργειακός-Πανγυθεατικού.

Τα παιχνίδια που αναβάλλονται και θα αποφασίσει η ΕΠΟ πότε θα διεξαχθούν είναι ΠΑΟ Βάρδας-ΑΕ Ερμιονίδας, Διαγόρας Βραχνέικων-Ναύπλιο και Τσιλιβή-Ζάκυνθος.