Δυνατό μάθημα σεβασμού όταν ΑμεΑ προσπάθησε να περάσει από μπλοκαρισμένη ράμπα

Δυνατό μάθημα σεβασμού όταν ΑμεΑ προσπάθησε να περάσει από μπλοκαρισμένη ράμπα

Ένα μεγάλο μάθημα του σεβασμού που πρέπει να δείχνουμε κάθε στιγμή, έδωσαν πολλοί Καλαματιανοί, συμπαραστεκόμενοι και παροτρύνοντας έναν άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο, που δεν μπορούσε να περάσει από ράμπα που είχε κλείσει από παράνομα σταθμευμένο όχημα.

Ο άνδρας επιχείρησε να διασχίσει την οδό Αριστομένους στο ύψος του Εργατικού Κέντρου, όπου υπάρχει διάβαση και ράμπα ΑμεΑ.
Ένα αυτοκίνητο, ωστόσο,  στο απέναντι πεζοδρόμιο έχει καταλάβει τη δίοδο με αποτέλεσμα ο άνδρας να παραμένει εγκλωβισμένος στη μέση του δρόμου.

Καμία διαμαρτυρία
Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί κυκλοφορικό κομφούζιο, ενώ στο σημείο έφθασαν αρχικά αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και ακολούθως της Τροχαίας, οι οποίοι αφαίρεσαν της πινακίδες του οχήματος.
Μετά από αρκετή ώρα, έφθασε στο σημείο η οδηγός του αυτοκινήτου, στην οποία αφαιρέθηκε και η άδεια οδήγησης, ενώ με τις οδηγίες της Τροχαίας το μετακίνησε λίγο πιο κάτω σε νόμιμη θέση στάθμευσης.

Σε όλο αυτό που δημιουργήθηκε ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η στάση των οδηγών που είχαν κολλήσει στην κίνηση, οι οποίοι αφού έμαθαν τι είχε συμβεί περίμεναν υπομονετικά.
Δεν ακούσθηκε ούτε ένα κορνάρισμα, ούτε μια φωνή, ενώ ο άνδρας στο αμαξίδιο ευχαριστούσε τον κόσμο και ζητούσε συνεχώς συγνώμη από τους οδηγούς για την ταλαιπωρία.

Β.Β.