Νοσοκομείο Καλαμάτας: 7 ακόμα αρνητικά για ύποπτα κρούσματα και αναμονή για ακόμα 10 εξετάσεις

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 7 ακόμα αρνητικά για ύποπτα κρούσματα και αναμονή για ακόμα 10 εξετάσεις

Συνεχίζεται η μεγάλη προσφορά σε υγειονομικό υλικό προς το Νοσοκομείο 


Αρνητικές ήταν και οι επτά απαντήσεις υπόπτων κρουσμάτων που έλαβε χθες το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να παραμένει στα 4 όσον αφορά το Νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας. Χθες αργά το βράδυ αναμένονταν ακόμα 10 απαντήσεις, μοριακού ελέγχου ασθενών, από το διαπιστευμένο εργαστήριο του Ινστιτούτου Παστέρ στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίο στην Πάτρα η κατάσταση της υγείας του Σωτήρη Γεωργούντζου με διακομίστηκε την Τρίτη όταν διαπιστώθηκε θετικός στον ιό είναι ομαλή. Ο  Μεσσήνιος δημοσιογράφος νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο αρνητικής πίεσης λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή για να καταπολεμήσει την πνευμονία που έχει παρουσιάσει ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα λαμβάνει και οξυγόνο μέσω αναπνευστήρα. 

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 60χρονο Καλαματιανό που νοσηλεύεται εδώ και περίπου 10 ημέρες στο Ρίο με τους γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες. 

Συνεχίζονται οι προσφορές υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος συνεχίζει τις ευχαριστίες για την τεράστια προσφορά σε υγειονομικό υλικό προς το Νοσοκομείο Καλαμάτα που λαμβάνει χώρα όλες αυτές τις ημέρες. Χθες ευχαρίστησε το φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας και τον Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο  διότι με τη δωρεά των 10.000€  θα παραλάβουν μεθαύριο 4.730 χειρουργικές μπλούζες αποστειρωμένες. Επίσης ευχαρίστησε την εταιρία ΣΙΑΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε για την δωρεά της  5.000 χειρουγικών μασκών καθώς και στιγμες την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ & ΚΑΝΑΔΑ για την δωρεά της στο Νοσοκομειο με 6.650 μασκες απλες και FFP2

Κλείνοντας, χθες παρουσιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για να αναλαβει υπηρεσια η νεοδιορισθείς Παθολόγος-Ογκολόγος Σοφία Σταματοπούλο για τη μονάδα Χημειοθεραπειας.

Του Κώστα Γαζούλη