“Καλαμάτα Μπροστά”: Άλμα στο παρελθόν… για σωσίβιο από Κουκούτση!

“Καλαμάτα Μπροστά”: Άλμα στο παρελθόν… για σωσίβιο από Κουκούτση!

Με αφορμή την έντονη αντιπαράθεση στην προχθεσινή τηλεσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας μεταξύ του προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης, Δ. Κουκούτση και του δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Καλαμάτα Μπροστά”, Δ. Φαββατά, για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με την πρόσφατη διακοπή νερού, η παράταξη “Καλαμάτα Μπροστά” εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. 

Σε αυτή σημειώνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης και πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του και να ζητήσει συγγνώμη από τους δημότες, για την απίστευτη ταλαιπωρία που τους υπέβαλε, προσπάθησε ανεπιτυχώς, εκτοξεύοντας ύβρεις και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του δημοτικού μας συμβούλου, να αποδείξει ότι η βλάβη οφειλόταν σε τεχνική παρέμβαση που έγινε στον αγωγό 20 χρόνια πριν (!!!), όταν δηλαδή ο κ. Φαββατάς υπήρξε αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου!

Στο τέλος, το μόνο που κατάφερε να αποδείξει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης είναι ότι, ακόμα και σήμερα, παραμένει αμετανόητος θιασώτης της προηγούμενης πολιτικής τυχοδιωκτικής δράσης του, υπό τις ευλογίες μάλιστα του δημάρχου, που τον διόρισε σε αυτή τη θέση και προφανώς παραμένει όμηρος της μεταξύ τους συνεργασίας!

Η αποπομπή Κουκούτση φαντάζει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επιβεβλημένη, πρωτίστως διότι, με τη συμπεριφορά του, προσβάλλει το ανώτερο συλλογικό όργανο του Δήμου! Η ευθύνη ανήκει στο δήμαρχο! Ίσως αποδειχθεί η μοναδική του ευκαιρία!”.