CL Cleaning: Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες Καθαρισμού

CL Cleaning: Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες Καθαρισμού

Από την έναρξη της λειτουργίας της, με λύσεις τεχνολογικά προηγμένες και υψηλά πρότυπα ποιότητας, η εταιρεία C.L. CLEANING GROUP παρέχει εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες  καθαρισμού εξυπηρετώντας  με ταχύτητα, ασφάλεια και οικονομία, ιδιώτες και επαγγελματίες,  κάθε μεγέθους και είδους.

Η υπευθυνότητα , το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ικανοποιώντας τις ανάγκες με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Αποστολή της είναι να διασφαλίζει ένα υγιές, ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τους ανθρώπους, με υπευθυνότητα, συνέπεια και αφοσίωση, στηριζόμενη πάντα στον ανθρωποκεντρικό της  χαρακτήρα.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης η εταιρεία έχει διευρύνει τις υπηρεσίες της παρέχοντας επίσης:

  •  Διαχείριση Βραχυχρόνιων μισθώσεων
  •  Καθαρισμό γυάλινων επιφανειών
  •  Απολύμανση και απεντόμωση χώρων
  • Καθαρισμό υφασμάτινων αντικειμένων
  • Βιοκαθαρισμό  στρωμάτων
  • Έκδοση κοινοχρήστων

Στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα εκτός από τις μακροχρόνιες και αξιόπιστες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους πελάτες της είναι και η εφαρμογή των :

Σύστημα διαχείρισης Υγείας κ’ Ασφάλειας ΕΛΟΤ 1801:2008/OHSAS 18001:2007

Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015

Εμπιστευθείτε και συμβουλευθείτε  τους τεχνικούς συμβούλους της CL Cleaning Group και αυτοί θα σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον καθαρισμό των χώρων σας με επαγγελματισμό, συνέπεια & υπευθυνότητα χωρίς καμία επιβάρυνση. 

τηλ: 2721081720 / 6946337310

fb: C.L.Cleaning Group

site: www.clcleaning.gr

Κ.Γ