Μπαζάρ και γνωριμία με το Φιλοζωικό στον οικίσκο της Νέδοντος

Μπαζάρ και γνωριμία με το  Φιλοζωικό στον οικίσκο της Νέδοντος

Μια όμορφη βραδιά αγάπης για τα αδέσποτα διοργανώνει ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας σήμερα Παρασκευή, 3 Ιουλίου, στον οικίσκο που του έχει παραχωρηθεί από το Δήμο, στην οδό Νέδοντος, δίπλα στη γέφυρα της οδού Μακεδονίας.

Το ραντεβού έχει οριστεί στις 8.00 το βράδυ και οι φιλόζωοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο του ΦΟΚ, να παραθέσουν τις δικές τους απόψεις και προτάσεις, να χαλαρώσουν με ένα δροσερό χυμό, αλλά και την επιλογή να ενισχύσουν τις προσπάθειες των εθελοντών, αγοράζοντας είδη από το μικρό παζάρι που θα στηθεί εκεί.

Το κάλεσμα του ΦΟΚ αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Σε αυτό τον κόσμο οι δυνατοί είναι αυτοί που επιβιώνουν. Το ξέρω ότι διαφωνείς, ακόμα και αν δεν το παραδέχεσαι συνειδητά. Δεν είναι αυτή η φύση του ανθρώπου. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή που σου λέει πως όλα τα πλάσματα έχουν δικαίωμα στη ζωή. Πως σε μια πολιτισμένη κοινωνία είναι ηθική υποχρέωση των δυνατών να προστατεύουν τους αδύναμους. Αυτούς που, για το δικό του λόγο ο καθένας, βρέθηκαν στο δρόμο μόνοι & αβοήθητοι. Αν σε απασχολεί κι εσένα το μεγάλο θέμα με τα αδέσποτα, έλα στην παρέα μας. Ας μαζευτούμε όλοι οι φιλόζωοι μαζί, να γνωριστούμε, να μιλήσουμε για τα προβλήματα με τα αδέσποτα, για τα ωραία και τα άσχημα που κάθε μέρα συναντάμε. Θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη σου, την άποψή σου. Θα πιούμε το χυμό μας βλέποντας το φεγγάρι μέσα από τα μάτια των μικρών μας μουσούδων. Θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να σας δούμε από κοντά. Θα έχουμε και ένα μικρό μπαζάρ για τους μικρούς μας φίλους…
Σε περιμένουμε στο Γραφείο του ΦΟΚ, Nέδοντος & Μακεδονίας (ξύλινο σπιτακι), την Παρασκευή, 3 Ιουλίου στις 20.00».