Συνάντηση Ν. Γιαννακοπούλου με αντιπροσωπεία Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωσης Μεσσηνίας»

Συνάντηση Ν. Γιαννακοπούλου με αντιπροσωπεία Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωσης Μεσσηνίας»

Σε συνέχεια των συναντήσεων με φορείς της Μεσσηνίας η βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, υπεύθυνη για το Νομό Μεσσηνίας, μαζί με το γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας, Δημήτρη Ανδριανόπουλο, επισκέφθηκαν την Ένωση Μεσσηνίας και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Γιώργο Λαζόγιαννη και το γενικό διευθυντή, Γιάννη Πάζιο.

Συγκεκριμένα, στη συζήτηση που ακολούθησε κύριο θέμα αποτέλεσε η αγροτική πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου οι Συνεταιρισμοί, ως πυλώνας της αγροτικής οικονομίας, να είναι βιώσιμοι και αποτελεσματικοί, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν την περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Παράλληλα, έγινε εκτενής συζήτηση και για τους καλύτερους τρόπους διασύνδεσης των αγροτών με τους συνεταιρισμούς.

H βουλευτής, από την πλευρά της, δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί δίπλα στους αγρότες και τους παραγωγούς στις νέες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν και θα φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα οι Συνεταιρισμοί, προς επίλυσή τους.

Με τις συναντήσεις που πραγματοποίησε η κα Γιαννακοπούλου με φορείς της Μεσσηνίας αφουγκράστηκε τις αγωνίες και τις προτάσεις τους, προκειμένου να μπορέσει να τις προβάλλει και να προωθήσει λύσεις.