Καμία πρόθεση αντιπολίτευσης…

Καμία πρόθεση αντιπολίτευσης…

«Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 4 + 1 “όχι” για ανάληψη αντιδημαρχιών από δημοτικούς συμβούλους και επικεφαλής παρατάξεων εισέπραξε την προηγούμενη εβδομάδα η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας με δήμαρχο τον Γιώργο Λεβεντάκη. Ένα χρόνο μετά την ανάληψη καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής και σε πλήρη και απόλυτη αντίθεση με το κλίμα ευφορίας των πρώτων ημερών του Σεπτέμβρη του 2019, τα απανωτά “όχι” εικάζεται ότι φόρτισαν ακόμα περισσότερο το βαρύ κλίμα στη διοίκηση του Δήμου Τριφυλίας», γράφαμε σε ρεπορτάζ στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου. Κι όπως αποδείχτηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της Τετάρτης, το βαρύ κλίμα στη διοίκηση του Δήμου, όχι μόνο φορτίστηκε, αλλά «χτύπησε κόκκινο».

Παρά την επίθεση εναντίον μου, δηλώνω πως το ρεπορτάζ είναι αληθές σε κάθε του λέξη και πρόταση! Ούτε εφιάλτες με φαντάσματα, ούτε εχθρούς, ούτε αντιπολιτεύσεις δε θα πρέπει να βλέπει στα ρεπορτάζ ο κύριος δήμαρχος, γιατί πολύ απλά αναφέρουν πραγματικά περιστατικά.

Ας ξαναδιαβάσει, λοιπόν, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο κ. δήμαρχος κι ας πράξει το αυτονόητο στην επόμενη συνεδρίαση, αποδεικνύοντας πως διαθέτει παρρησία και λεβεντιά, όπως επανειλημμένως αναφέρει.

Ηλίας Γιαννόπουλος