Νίκη για Απόλλωνα στην πρεμιέρα της Α’ Τοπικής, ανατροπή και «x» η Μάνη με Πανθουριακό

Νίκη για Απόλλωνα στην πρεμιέρα της Α’ Τοπικής,  ανατροπή και «x» η Μάνη με Πανθουριακό

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου η αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας. Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ο Πανθουριακός υπέστη ψυχρολουσία κι εκεί που έδειχνε να κρατάει τη νίκη, έχοντας προβάδισμα 2-0 μέχρι το 87’, η ΑΕ Μάνης έκανε την έκπληξη, ισοφαρίζοντας σε 2-2!


Η ομάδα της Θουρίας άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Γιαννακόπουλο και στο 37’ ο Χαρλέπας διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Στο 87’ ο Αλεξανδρόπουλος …έβαλε φωτιά στο παιχνίδι και στις καθυστερήσεις ο Κλουβάτος χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στο μανιάτικο συγκρότημα.
Διαιτητές: Ρέκκας (Ηλ. Μπουρίκας-Τσίρμπας).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λίβας, Μάραντος (86’ Φαββατάς), Παντσιώτης, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Παπαγεωργίου, Χαρλέπας (70’ Λυμπερόπουλος), Μιχαλέας (56΄Τσίκληρας), Πουλάκος, Εμμανουήλ, Οδεμισιώτης.
AE ΜΑΝΗ: Αντωνόπουλος , Γιαννής (45’ Χατζηαναγιώτης), Π. Σπυρέας (80’ Σκιάς), Pολυμενέας, Κλουβάτος, Μπέρμπερι, Φετάχου (85΄Χάνκο), Μουστάκας, Τσουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.

Ο Απόλλωνας 4-2 τη Μεθώνη
Με 4-2 (ημίχρονο 3-1) επικράτησε ο Απόλλωνας της Μεθώνης στο γήπεδο του Ασπροχώματος, μπαίνοντας με το …δεξί στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής. Τα γκολ για τους «μελανόλευκους» σημείωσαν οι Μούζος (2), Μανωλόπουλος, Γιακουμής (με πέναλτι) και για τους φιλοξενούμενους οι Τσατάς, Γιακουμής.
Διαιτητές: Κουρτέσης (Γ. Μιχαλόπουλος-Γαϊτάνης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Παχής, Καραχάλιος. Δασκαλάκης, Κουντάνης, Καρύδης, Μανωλόπουλος (75’ Κοτσιλιέρης), Μούζος (80’ Γκότσης), Γιακουμής, Κάνιστρας (85’ Μιχαλόπουλος).
ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος, Μπούρδος, Κουτίβας, Μπάμπαλης (46’ Καγιανάς), Σαμπάνι, Παυλόγιαννης, Τσατάς, Πεΐδης, Τομαράς (70’ Παπαδημητρίου), Ζόμπολος (46’ Σταματελόπουλος).

To σημερινό πρόγραμμα (20/9) και οι διαιτητές (ώρα έναρξης 5 μ.μ.)

ΓΗΠ. ΚΟΡΩΝΗΣ: ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: ΚΟΜΠΙΛΙΡΗΣ Π. (ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ Γ.)


ΓΗΠ. ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: ΚΑΥΚΑΣ Α. (ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ., ΤΣΟΥΚΑΛΗ Α.)


ΓΗΠ. ΠΥΛΟΥ: ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: (ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Μ., ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΤΣΑΟΥΣΗ Ε.)


ΓΗΠ. ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΠΟΥ: Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: (ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ Η., ΤΣΑΟΥΣΗ Σ., ΑΡΑΠΗΣ Ε.)


ΓΗΠ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ., (ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ., ΜΠΑΣΙΛΑΡΗΣ Ε.)


ΔΗΜ. ΓΗΠ. ‘ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ’: Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. (ΒΑΜΒΑΚΑΣ Φ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ.).