Νέα φιλική ισοπαλία με Βλαχιώτη η Καλαμάτα

Νέα φιλική ισοπαλία με Βλαχιώτη η Καλαμάτα

Με ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι συνέχισε σήμερα η Καλαμάτα την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Football League, υποδεχόμενη στο Στάδιο της Παραλίας τον Αστέρα Βλαχιώτη. Όπως και στο προηγούμενο μεταξύ τους φιλικό, πριν από μερικές εβδομάδες, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Το σκορ άνοιξαν οι Λάκωνες στο 50’ με τον Μάρτσεφ, με τον Μπουσμπίμπα να βρίσκει για άλλη μια φορά δίχτυα, ισοφαρίζοντας λίγα λεπτά αργότερα (56’), με μακρινό σουτ. 

Φελίπε, Παπατόλιος Γκιοατά και Παυλίδης, είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ για την τοπική μας ομάδα, η οποία εμφάνισε καλά στοιχεία κατά διαστήματα, συνεχίζοντας την αγωνιστική της βελτίωση. 

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία με τους «μελανόλευκους» του 22χρονου Γάλλου αριστερού μπακ χαφ Έβαν Σαλίν (αναδείχθηκε από την Σατορού και προέρχεται από την Βουστρια, Α’ κατηγορία Κοσόβου), ο οποίος αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο και θα αξιολογηθεί το επόμενο διάστημα από τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο.

Το παιχνίδι διεξήχθη με περιορισμό της παρουσίας φιλάθλων, λόγω τήρησης των μέτρων περιορισμού του covid-19.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης (46’ Αραμπατζής), Μαβινγκά (85’ Γκαλίτσιος), Γκιοατά, Παπαγεωργίου (75’ Τσελεπίδης), Κωνσταντινόπουλος (46’ Σαλίν), Τριανταφυλλάκης (60’ Παπατόλιος), Σουμπίνιο (58’ Ηλιόπουλος), Ζαχαρόπουλος (85’ Παυλίδης), Κέρι (85’ Καρούτης), Μπουσμπίμπα (75’ Μαρκόφσκι), Φελίπε (63’ Γουέσλι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ:  Παϊτέρης, Ευαγγελιδης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Κομάντσι, Σκεντεράι, Βενάρδος, Καλέργης, Μάρτσεφ (Φαρμάκης, Μπαρμπόσα, Παλιάτσος, Ζαϊμι, Ασημάκης, Κουρτέσης, Πέτσης, Ναλντάφ).