Μνημόσυνο για τον εμβληματικό δικηγόρο Γεώργιο Αντ. Μπίζο

Μνημόσυνο για τον εμβληματικό  δικηγόρο Γεώργιο Αντ. Μπίζο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη», η Κοινότητα Βασιλιτσίου και ο Δήμος Πύλου-Νέστορος τέλεσαν την περασμένη Κυριακή τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο τιμώντας τον εμβληματικό δικηγόρο Γεώργιο Αντ. Μπίζο και τα αδέλφια του, Βασιλική και Ιωάννη Μπίζο, στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Βασιλιτσίου.

Χαιρετισμό για το έργο και την προσφορά του Γεωργίου Αντ. Μπίζου απηύθυναν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη» Παναγιώτης Λυμπέρης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλιτσίου Νικόλαος–Στυλιανός Τομαροπανάγος, ο κ. Βασίλειος Λυμπέρης εκπροσωπώντας την οικογένεια Μπίζου, ο δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος.

Επίσης, παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλειος Καπέλιος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστάσιος Σαρδέλης και Αθανάσιος Πετράκος, ο αντιδήμαρχος Κορώνης Δημήτριος Σιψάς, ο δημοτικός σύμβουλος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Βρεττάκος και ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάμπρος Μαρίνης.