City Hospital: Δωρεάν εξέταση – ψηλάφηση μαστών την Παρασκευή και το Σάββατο

City Hospital: Δωρεάν εξέταση – ψηλάφηση μαστών την Παρασκευή και το Σάββατο

Στο πλαίσιο της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου, λόγω του ότι ο Οκτώβριος έχει οριστεί διεθνώς ως ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, στα εξωτερικά ιατρεία της ιδιωτικής κλινικής City Hospital θα λάβει χώρα την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου δωρεάν εξέταση – ψηλάφηση μαστών από τους διακεκριμένους ειδικούς χειρουργούς ογκολόγους, δρα Νικόλαο Κελέση και Γεώργιο Πλατανιώτη.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, το City Hospital εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την πόλη της Καλαμάτας, καθώς τον προσεχή Νοέμβριο δίνεται η εκκίνηση λειτουργίας του ιατρείου Χειρουργικής Ογκολογίας. Η επάνδρωση του τμήματος θα γίνει από τους δύο προαναφερόμενους διακεκριμένους ειδικούς χειρουργούς ογκολόγους, τον δρα Νικόλαο Κελέση και το γενικό χειρουργό με εξειδίκευση στη Χειρουργική Ογκολογία και τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Γεώργιο Πλατανιώτη.

Ο απώτερος σκοπός της ανωτέρω συνεργασίας συνοψίζεται στο δικαίωμα της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης της νόσου για το σύνολο του γενικού πληθυσμού, δίχως να απαιτείται η μετάβαση του ενδιαφερομένου στα μεγάλα αστικά κέντρα για τη λήψη εξειδικευμένων ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.

Να σημειωθεί πως τα προγραμματισμένα ραντεβού θα πραγματοποιούνται εντός της κτηριακής δομής της κλινικής City Hospital, στην οδό Πινδάρου 5.