Ο δήμαρχος Τριφυλίας θα προσλάβει ειδικό συνεργάτη -υποβάλλονται αιτήσεις

Ο δήμαρχος Τριφυλίας θα προσλάβει ειδικό συνεργάτη -υποβάλλονται αιτήσεις

Ειδικό συνεργάτη με γνώσεις θεμάτων αρμοδιοτήτων ΟΤΑ Τεχνικού Χαρακτήρα και ειδικά θεμάτων Πολεοδομίας-Χωροταξίας, αδειών λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων, ζώνης λιμένα αιγιαλού-παραλίας, σχεδίου πόλεως και κτηματολογίου θα προσλάβει ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης.

Γι’ αυτό εξεδόθη με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου γνωστοποίηση δημάρχου, η οποία δημοσιεύθηκε χθες το πρωί στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: 6ΞΓΥΩΗΕ-Γ7Ν και την ιστοσελίδα του Δήμου Τριφυλίας.

Ο κ. Λεβεντάκης «γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη ενός ειδικού συνεργάτη απόφοιτο ΑΕΙ ή ΤΕΙ τεχνικών σχολών (ενδεικτικά Τοπογράφου Μηχανικού, πολιτικού Μηχανικού), ο οποίος θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά στο δήμαρχο, αντιδημάρχους, Δημοτικό Συμβούλιο ή Οικονομική Επιτροπή που αφορούν θέματα Τεχνικού Χαρακτήρα και ειδικά θέματα Πολεοδομίας-Χωροταξίας, αδειών λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων, ζώνης λιμένα αιγιαλού-παραλίας, σχεδίου πόλεως και κτηματολογίου. Καλεί όλους τους ενδιαφερομένους που κατέχουν τα κατωτέρω απαιτούμενα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά». Απαραίτητα προσόντα: α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 11-17 του Ν. 3584/07, β) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής με πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας, γ) Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με το αντικείμενο απασχόλησης. Επίσης η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.

Στη γνωστοποίηση αναγράφονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά και σημειώνεται: «Η πρόσληψη του ειδικού συνεργάτη θα γίνει με απόφαση δημάρχου και θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή σχετικής σύμβασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά προς το Δήμο Τριφυλίας στο Δημοτικό κατάστημα Κυπαρισσίας, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Η σχετική ανακοίνωση θα δημοσιευτεί σε μία ημερήσια εφημερίδα, θα αναρτηθεί στο site του Δήμου και στο Διαύγεια. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στον ημερήσιο Τύπο».

Η δημοσίευση στον Τύπο έγινε χθες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν τη Γνωστοποίηση Δημάρχου στη Δι@υγεια (https://diavgeia.gov.gr) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τριφυλίας (http://dimostrifylias.gr) και να υποβάλουν αιτήσεις.