«Το μαγεμένο Δέντρο και οι Καλικάντζαροι» από το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

«Το μαγεμένο Δέντρο και οι Καλικάντζαροι» από το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά

Διαδικτυακό δημιουργικό εργαστήρι μέσω μιας παράστασης θεάτρου σκιών με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη υλοποιεί το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, τη Διεύθυνση Π.Ε. Μεσσηνίας και το Θέατρο Σκιών Δημητρακόπουλου, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, με τίτλο «Το μαγεμένο Δέντρο και οι Καλικάντζαροι».

Στόχος του δημιουργικού εργαστηρίου είναι τα παιδιά να απολαύσουν στιγμές χαράς, χιούμορ και χαλάρωσης, μαζί με το διαχρονικό ήρωα της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, τον Καραγκιόζη.

Η παράσταση θεάτρου σκιών θα διεξαχθεί από το Θέατρο Σκιών Δημητρακόπουλου και συγκεκριμένα από τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Γεωργία Δημητρακοπούλου. Στο τέλος ο Καραγκιόζης θα συνομιλήσει με τα παιδιά!

Να σημειωθεί πως το δημιουργικό εργαστήρι θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής zoom. Οι γονείς θα λάβουν στο e-mail τους ένα link στο οποίο θα πατήσουν κατά την ώρα έναρξης της παράστασης και θα μεταφερθούν αυτομάτως στο «δωμάτιο».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Μεσσηνίας 27210-84009 (καθημερινά 10:00 πμ-2.00 μ.μ.) έως τη Δευτέρα 21/12.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.