Διανομή 9.000 μασκών για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

Διανομή 9.000 μασκών για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

Επικειμένης της δια ζώσης παρακολούθησης μαθημάτων στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Μεσσηνίας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΠΕΠΨΥ Νομού Μεσσηνίας πρόσφεραν σε όλη τη μαθητική κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού υφασμάτινες μάσκες για την προστασία από τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη προσήλθαν στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης, στην Καλαμάτα, οι εκπρόσωποι των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Τριφυλίας, Οιχαλίας, Πύλου – Νέστορος και Δυτικής Μάνης και παρέλαβαν συνολικά εννέα χιλιάδες (9.000) υφασμάτινες μάσκες, με σκοπό τη διανομή τους στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων.

Την παράδοση έκανε ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Άγγελος Χρονάς, ενώ παρόντες ήταν και ο αντιπρόεδρος του Κέντρου, αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, ο ταμίας Σπ. Καμαρινόπουλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Δασκάλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου, Φ. Βλαχοπουλιώτη.