Στις κτηριακές υποδομές Α.Ε. ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος για τη μελέτη του ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου

Στις κτηριακές υποδομές Α.Ε. ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος για τη μελέτη του ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου

Σε τροχιά υλοποίησης η σημαντική παρέμβαση 

Η μελέτη για το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμάτας αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, το αντικείμενο συνάντησης του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με τον πρόεδρο των Κτηριακών Υποδομών Α.Ε. Τίμο Κατσίπο και το διευθύνοντα  σύμβουλο, Θανάση Γιάνναρη, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων. 

Σημειώνεται ότι μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και των Κτηριακών Υποδομών Α.Ε έχει αναπτυχθεί ένα πλαίσιο πολύ καλής συνεργασίας.

Η δε μελέτη για το Ειδικό Γυμνάσιο- Λύκειο Καλαμάτας θα υλοποιηθεί μέσω Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου με τον Οργανισμό, η οποία και θα έρθει στα αρμόδια συλλογικά όργανα προς έγκριση την ερχόμενη εβδομάδα. 

Επίσης, προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. είχε στην Αθήνα χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για ενεργά Ευρωπαϊκά Προγράμματα, αλλά και για δράσεις που θα ενεργοποιηθούν κατά το επόμενο διάστημα. 

Στόχος, η διεκδίκηση χρηματοδοτικών πόρων και η αξιοποίηση προγραμμάτων για την υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει τεθεί από το Δήμο Καλαμάτας.