Στις 2 μ.μ. στο Στάδιο την Κυριακή ο αγώνας Καλαμάτα-Επισκοπή

Στις 2 μ.μ. στο Στάδιο την Κυριακή ο αγώνας Καλαμάτα-Επισκοπή

Η ΠΑΕ Καλαμάτα συναίνεσε στο αίτημα της Επισκοπής για αλλαγή ώρας στο παιχνίδι της Κυριακής (4/4/2021) για συγκοινωνιακούς λόγους, κατά συνέπεια ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. Την επικείμενη αναμέτρηση, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ορίστηκε να διευθύνει ο Αχαιός διαιτητής κ. Ανδριανός, με βοηθούς τους τον συμπατριώτη του Ανδριανός, Κακαφώνης, και τον Καραλή από την ΕΠΣ Ηλείας.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και οι ορισμοί διαιτητών των προσεχών συναντήσεων στον Νότιο Όμιλο έχουν ως εξής:

Σάββατο, 3/4

Έναρξη 12.00

Αστέρας Βλαχιώτη- Ρόδος

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών). Βοηθοί: Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας). 4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

Κυριακή, 4/4

Έναρξη 14.00

Σαντορίνη – Αιγάλεω

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας). Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Παγουρτζής (Πειραιά). 4ος: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Καλαμάτα – Επισκοπή

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας). Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Καραλής (Ηλείας). 4ος: Καδδάς (Αχαΐας)

Έναρξη 15.00

Νίκη Βόλου – Ιάλυσος

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας). Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Δελής (Βοιωτίας). 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Ασπρόπυργος – Καλλιθέα

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου). Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Βιτσεντζάτος (Ανατολικής Αττικής). 4ος: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:
Η εθνική στερείται το γκολ και από την άμυνα λείπουν Παπασταθόπουλος, Μανωλάς

Τον προπονητή της Καλαμάτας και παλιό διεθνή άσο, Νίκο Αναστόπουλο, φιλοξένησε η εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5, όπου μεταξύ άλλων τόνισε τα παρακάτω:

«Όσο παλιός φαίνεται ένας προπονητής τόση πείρα έχει. Ο προπονητής έχει την πείρα και δεν έχει σημασία τι γράφει η ταυτότητα. Εγώ κάνω ό,τι έκανα στα 30 μου και πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και για αυτό πρέπει να προσέχουμε. Εγώ είμαι χειμερινός κολυμβητής και πηγαίνω για αποκατάσταση μετά την προπόνηση που κάνω με το τρέξιμο».

Αναφερόμενος στην εθνική, με αφορμή την ισοπαλία με τη Γεωργία για προκριματικά του Μουντιάλ, ο κ. Αναστόπουλος ανέφερε:

«Η Εθνική είναι ένα σύνηθες φαινόμενο και από τη μία ημέρα στην άλλη η επιτυχία στην αποτυχία είναι σε μία κλωστή πάνω και χθες παρουσιαστήκαμε σε μία άσχημη ημέρα. Στα παιχνίδια που πρέπει να δημιουργήσουμε μας λείπει το εύκολο γκολ μπροστά και αυτό μας στοιχίζει. Ο γκολτζής και συνολικά η ομάδα στερείται το εύκολο γκολ ενώ στην άμυνα ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος λείπουν και χρειάζονται στην Εθνική. Η Εθνική ομάδα υποτίθεται ότι παίζουν όσοι πηγαίνουν καλά στα πρωταθλήματα τους και εγώ ο ίδιος έχω πολλά ερωτηματικά για τη συμμετοχή ορισμένων παικτών και εκτίθενται και οι ίδιοι».

Τέλος, για τη νέα εποχή στην ΕΠΟ ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν καυστικός για την παλιά διοίκηση, επενδύοντας ελπίδες στο νέο πρόεδρο: «Ο Ζαγοράκης είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο γιατί οι προηγούμενοι είχαν σχέση με το ποδόσφαιρο όση εγώ με τη NASA».