Επιστρέφει στο Στάδιο με στόχο τη δεύτερη νίκη της η Καλαμάτα – Ενημέρωση των φιλάθλων για τον αγώνα με την Επισκοπή

Επιστρέφει στο Στάδιο με στόχο τη δεύτερη νίκη της η Καλαμάτα – Ενημέρωση των φιλάθλων για τον αγώνα με την Επισκοπή

Με τη μεγάλη ψυχολογική ώθηση που έφερε η νίκη της Τετάρτης μέσα στον Ασπρόπυργο, η ομάδα της Καλαμάτας ετοιμάζεται αυτή την Κυριακή να δώσει τον τρίτο της φετινό αγώνα για τη Football League.

Θα υποδεχθεί στις 2 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας την Επισκοπή, επιστρέφοντας εκεί μετά από έναν και πλέον χρόνο, αφού το περυσινό πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και το φετινό ξεκίνησε με πολύμηνη καθυστέρηση.

Δυστυχώς οι φίλαθλοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν άμεσα σε αυτή τη γιορτή, καθώς οι όροι covidρυθμίζουν και την (μη) προσέλευση στο γήπεδο, όμως ο στόχος δεν αλλάζει για τους «μελανόλευκους» του Νίκου Αναστόπουλου, που θα τα δώσουν όλα για το 3ποντο, προκειμένου να διατηρήσουν τη Μαύρη Θύελλα στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου.

Ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες, καθώς σε αυτό το ξεκίνημα της σαιζόν μοιράζονται μαζί με τον Ιάλυσο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με μια νίκη και μια ισοπαλία στο ενεργητικό τους.

Ενημέρωση των φιλάθλων για τον αγώνα με την Επισκοπή
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα για την είσοδο στο γήπεδο της Παραλίας όπου θα γίνει την Κυριακή το παιχνίδι με την Επισκοπή:

«Γνωρίζουμε ότι όλη η Καλαμάτα θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα, αλλά στο γήπεδο θα βρίσκονται τα άτομα τα οποία έχουν διαπιστευθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο για την αποφυγή συνωστισμού.

Ζητάμε την κατανόηση των οπαδών μας και πιστεύουμε ότι θα τους δώσουμε τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης», αναφέρει ειδικότερα η σχετική ανακοίνωση.

Νότιος Όμιλος
To πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 3 Απριλίου
12:00
Αστέρας Βλαχιώτη – Ρόδος (ΕΡΤ3)

Κυριακή 4 Απριλίου
14:00
Καλαμάτα – Επισκοπή
Σαντορίνη – Αιγάλεω

15:00
Νίκη Βόλου – Ιάλυσος
Ασπρόπυργος – Καλλιθέα