Λευκή ισοπαλία για την Καλαμάτα στη Ρόδο

Λευκή ισοπαλία για την Καλαμάτα στη Ρόδο

Την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της πήρε κόντρα στην Καλαμάτα η Ρόδος, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 4η αγωνιστική της Football League. 

Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ρόδος βρίσκεται στην όγδοη θέση με τέσσερις βαθμούς ενώ η Καλαμάτα είναι δεύτερη με οκτώ βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ρόδος είχε καλύτερη παρουσία και την πρωτοβουλία των κινήσων, προσπαθώντας να πετύχει ένα γκολ και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Παρόλα αυτά, η Καλαμάτα ήταν αυτή που είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Μπουσμπίμπα, ο οποίος νικήθηκε από τον Πίτκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η «μαύρη θύελλα» ισορρόπησε το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία στο δημοτικό στάδιο.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος (51′ λ.τ Πεχλιβανόπουλος), Καψάλης, Χύσι, Καραγεώργης, Ριτάκο (68′ Σέρεντιουκ), Αρναρέλλης, Μαρτσάκης (88′ Βουργουτζής), Δελαπόρτας, Τσίπρας, Μακρής (68′ Σουλάι).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβίνγκα (80′ Παναγιώτου), Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης (59′ Σουμπίνιο), Αλεξόπουλος (59′ Κέρι), Μαρκόφσκι (80′ Φελίπε), Μπουσμπίμπα (84′ Ηλιόπουλος).
mikriliga.gr