Καλαμάτα: Κέρδισε και τον Ασπρόπυργο και συνεχίζει στην κορυφή

Καλαμάτα: Κέρδισε και τον Ασπρόπυργο και συνεχίζει στην κορυφή

Με 2-0 κατάφερε να επικρατήσει η Καλαμάτα του Ασπρόπυργου με δυο γκολ του Μαρκόφσκι

93 Τεράστια ευκαιρία για τον Ασπρόπυργο με τον Ταϊρη να διώχνει τη μπάλα μετά από σουτ του Πατσατζόγλου

Έχουμε μπει στις καθυστερήσεις του αγώνα

Η Καλαμάτα που έχει καταφέρει να είναι η κυρίαρχος του αγώνα από πρώτο ημίχρονο, δείχνει να κλειδώνει τη νίκη.

2-0 στο 62 με δεύτερο γκολ του Μαρκόφσκι

Γκολλλλλλλλλλλλ

61 Δυνατό σουτ από τον Φελίπε που βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ

Το δεύτερο ημίχρονο μόλις ξεκίνησε

Λήξη πρώτου ημιχρόνου με την Καλαμάτα να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0

42 Σουτ από τον Φελίπε έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.

34 Γκολ για την Καλαμάτα με τον Μαρκόφσκι που σούταρε από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ασπρόπυργου

Γκολλλλλλλλλλλ

23 Ο διαιτητής διακόπτει το παιχνίδι για να πιουν οι ποδοσφαιριστές νερό

17 Καλή ευκαιρία την Καλαμάτα, κεφαλιά του Παπατόλιου, περνά λίγο πάνω από το δοκάρι

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταϊρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Νατσιόπουλος, Ηλιόπουλος, Φελίπε, Σουμπίνιο, Παπατόλιος, Μαρκόφσκι.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Ντιμίτροβιτς, Αργυρόπουλος, Τριποτσέρης, Θεοδώρου, Ζαχαράκης, Αντουάν, Ζάχαρος, Κυριαζής, Τζανουλίνος, Λάντρι, Μαρούδας.

Τα πρώτα λεπτά κυλούν χωρίς φάση, ενώ να σημειωθεί ότι και σήμερα στο γήπεδο υπάρχει ελάχιστος κόσμος, ενώ αρκετοί είναι στα διπλανά μπαλκόνια.

Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε

Όλα έτοιμα στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας όπου σε λίγο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ασπρόπυργο.


Με ανεβασμένη ψυχολογία από την εκπληκτική εμφάνιση και νίκη της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Σαντορίνη με γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά και ατσαλένια θέληση να διατηρηθεί στην κορυφή η ομάδα της Καλαμάτας συνεχίζει σήμερα στο …σπριντ της Football League, υποδεχόμενη τον Ασπρόπυργο.

Η αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική και 2η του β’ γύρου του Νοτίου Ομίλου θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας.

Με εξαίρεση τον τραυματία Λόρι Κέρι και το νεαρό τερματοφύλακα Καραχάλιο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή κ. Αναστόπουλου για την απογευματινή αναμέτρηση.

Ειδικότερα, στην αποστολή μετέχουν οι Αραμπατζής, Ταΐρης, Καπούταγλης (τερματοφύλακες), Παναγιώτου, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Σαλίν, Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, Γκαλίτσιος (αμυντικοί), Καρούτης, Τριανταφυλλάκης, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σουμπίνιο, Αναστασόπουλος, Νατσιόπουλος (μέσοι), Αλεξόπουλος, Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμπα, Μαρκόφσκι και Φελίπε (επιθετικοί).

Τρία παιχνίδια στο Νότο, αλλά τι παιχνίδια…
Η Καλαμάτα κατάφερε να νικήσει στην εκπνοή του αγώνα τη Σαντορίνη 2020 και τώρα υποδέχεται τον Ασπρόπυργο. Μπορεί να νίκησε στον πρώτο γύρο 2-0 εκτός έδρας (29′ σουτ Αλεξόπουλος, 85′ κεφαλιά Μπακαγιόκο), ωστόσο κάθε παιχνίδι δείχνει δύσκολο.

Άλλωστε ο Ασπρόπυργος από τότε βελτιώθηκε, πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια του, αλλά τα κρούσματα έγιναν αιτία να αναβληθούν τέσσερα παιχνίδια του. Στο μεταξύ στη διακοπή απομακρύνθηκε ο ΚριστόφΒαζέχα και ανέλαβε ο Ηλίας Φυντάνης, κάτι που σημαίνει ότι από τις 18 Απριλίου που ήταν το τελευταίο παιχνίδι μέχρι σήμερα θα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα.

Ο δεύτερος Ιάλυσος δεν έχει νίκη από τις 18 Απριλίου, παίζοντας τρεις αγώνες αφού αυτός με την Καλλιθέα αναβλήθηκε. Υποδέχεται το Αιγάλεω σε ένα δύσκολο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα με 2-0 (50′ σουτ, 74′ σουτ Παπαδόπουλος).

Το Αιγάλεω ξεκίνησε φουριόζο με νίκη στο Βόλο επί της Νίκης, ωστόσο έχει χάσει και τα τρία επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του, χωρίς μάλιστα να σκοράρει.

Στο Βόλο το παιχνίδι της Νίκης με τη Ρόδο είναι κομβικό. Οι γηπεδούχοι παραμένουν επικίνδυνα χαμηλά και οι πολλές ισοπαλίες δεν τους βοηθούν ιδιαίτερα. Πολλές ισοπαλίες έχει και η Ρόδος, που της στερούν μια θέση πιο κοντά στην κορυφή.

Στον πρώτο γύρο δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τι έγινε… Ισοπαλία 1-1 (63′ σουτ Δελαπόρτας – 65′ σουτ Μέτσε). Και οι δύο ομάδες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, με τον Ασπρόπυργο.

Νότιος Όμιλος
Το σημερινό πρόγραμμα

3 μ.μ.
Νίκη Βόλου-Ρόδος

5 μ.μ.
Ιάλυσος-Αιγάλεω
Καλαμάτα-Ασπρόπυργος

-Τα ματς Σαντορίνη-Καλλιθέα και Αστέρας Βλαχιώτη-Επισκοπή αναβάλλονται, λόγω covid-19.

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 19 9-2

2. Ιάλυσος 15 7-7

3. Ρόδος 14 7-4

4. Σαντορίνη 13 5-5

5. Επισκοπή 13 5-3

6. Καλλιθέα 12 11-8

7. Αιγάλεω 10 5-10

8. Νίκη Βόλου 9 4-5

9. Αστέρας Βλαχιώτη 6 3-8

10.Ασπρόπυργος 4 3-7

Toπρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
Κυριακή 16/5/2021 16:00
Π.Ι. Βαρδινογιάννης (Γάλλου), Επισκοπή – Καλαμάτα

Κυριακή 16/5/2021 17:00
Οικονομίδειο, Ιάλυσος – Νίκη Βόλου
Στ. Μαυροθαλασσίτης, Αιγάλεω – Σαντορίνη
Γρ. Λαμπράκης, Καλλιθέα – Ένωση Πανασπροπυργιακού

Δευτέρα 17/5/2021 17:00
Δημοτικό Ρόδου, Ρόδος – Αστέρας Βλαχιώτη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Αυστηρότεροι περιορισμοί στο γήπεδο, μόνο μέλη της διοίκησηςστις κερκίδες
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 – FootballLeague, αποφάσισε να τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ ενώ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι.
Τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες.
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα μέτρα θα είναι πάρα πολύ αυστηρά. Γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να έρθουν στο γήπεδο είναι περιορισμένος, αλλά σύμφωνα με τα νέα μέτρα δικαίωμα εισόδου έχουν πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.