Έξω με Παλληξουριακό ο ΑΟ Διαβολιτσίου – Υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνέικων ο Πάμισος Μεσσήνης

Έξω με Παλληξουριακό ο ΑΟ Διαβολιτσίου – Υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνέικων ο Πάμισος Μεσσήνης

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θ’ αντιμετωπίσει σήμερα τον Παλληξουριακό στην Κεφαλλονιά ο ΑΟ Διαβολιτσίου για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας, ο συνεργάτης του, Γιάννης Αντωνόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Τσατάς, έχουν ζητήσει από ποδοσφαιριστές να δουν με μεγάλη προσοχή το ματς (ο Πάμισος Μεσσήνης έπαθε «ζημιά» από τον Παλληξουριακό, καθώς περιορίστηκε σε εντός έδρας λευκή ισοπαλία.

Νοκ άουτ από το ματς της Κεφαλλονιάς έχει τεθεί ο νεαρός ακραίος αμυντικός Έλβις Γκελγκέργια (έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών).

Η αποστολή του ΑΟ Διαβολιτσίου αναχωρεί το απόγευμα για την Κεφαλλονιά και αναμένεται να συμμετέχουν σ’ αυτήν αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Κωνσταντίνος Τσοπλάκος από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, βοηθοί θα είναι οι Ιωάννης Μπάκας και Χρήστος Τάκος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Γεράσιμος Μαζαράκης από την ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης.


Τον φορμαρισμένο Διαγόρα Βραχνέικων αντιμετωπίζει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά ο Πάμισος Μεσσήνης, σ’ ένα κομβικό ματς. Όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας της Μεσσήνης θεωρούν ως «τελικό» την αυριανή συνάντηση, με τη νίκη ν’ αποτελεί μονόδρομο.

Οι «πράσινοι» της Μεσσήνης που βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, θέλουν ένα σερί από θετικά αποτελέσματα μέχρι το «φινάλε» για να κάνουν την υπέρβαση.

Ο τεχνικός Γιώργος Καλόμαλος και οι συνεργάτες του Γιώργος Κατσούλης, Πάρης Καλλιντέρης, αναμένεται να έχουν όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Τον αγώνα έχει οριστεί να διευθύνει ο Γρηγόριος Ρηγόπουλος από την ΕΠΣ Ηλείας, βοηθοί θα είναι οι Ιωάννης Καραλής και Δημήτριος Κόρδας από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Χρονόπουλος από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.


Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

To πρόγραμμα των αγώνων του 9ου ομίλου

Ο Πάμισος Μεσσήνης αντιμετωπίζει αύριο το Διαγόρα Βραχνέικων, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς της 10ης αγωνιστικής  του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ακόμη, ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα εκδράμει στην Κεφαλλονιά για να «κοντραριστεί» με τον Παλληξουριακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής

Ώρα 11.00 π.μ.

ΑΟ Τσιλιβή – ΠΑΟ Βάρδας

2.30 μ.μ.

Παλληξουριακός – ΑΟ Διαβολιτσίου

5.00 μ.μ.

Πάμισος Μεσσήνης – Διαγόρας Βραχνέικων

Αχαϊκή – Παναιγιάλειος

Αίαντας Γαστούνης – Ναυπακτιακός Αστέρας

Θύελλα Πατρών – Ζάκυνθος

Ρεπό: Εθνικός Σκουλικάδου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 9 αγώνες)

  1. Παναιγιάλειος 11-7 17

2. Ζάκυνθος 12-6             16

3. Ναυπακτιακός Αστέρας 14-6      14

-. ΠΑΟ Βάρδας 8-7    14

5. ΑΟ Διαβολιτσίου 11-10 13

-. Διαγόρας Βραχνέικων 10-9  13

-. Εθνικός Σκουλικάδου 10-11  13

8. Αίαντας Γαστούνης 13-9      12

-. Αχαϊκή 6-5      12

10. Πάμισος Μεσσήνης      4-6 9

11. Παλληξουριακός 4-8    7

12. Θύελλα Πατρών   6-13      5

13. ΑΟ Τσιλιβή    4-16      2

* Ρεπό έχουν κάνει ο Ναυπακτιακός Αστέρας, η Θύελλα Πατρών, ο Παλληξουριακός, ο Πάμισος Μεσσήνης, η Αχαϊκή, ο Διαγόρας Βραχνέικων, ο ΑΟ Διαβολιτσίου, η Ζάκυνθος και ο Αίαντας Γαστούνης.