Καλαμάτα: Νοκ άουτ ένας, γυρίζουν δύο με Νίκη Βόλου – Με τηλεοπτική κάλυψη ο αγώνας

Καλαμάτα: Νοκ άουτ ένας, γυρίζουν δύο με Νίκη Βόλου – Με τηλεοπτική κάλυψη ο αγώνας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το πρωτάθλημα της Football League και η Καλαμάτα που οδηγεί σταθερά την «κούρσα» στο Νότιο Όμιλο, έχει σημαντικό προβάδισμα, όχι μόνο για την πολυπόθητη άνοδο, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου. Η «Μαύρη Θύελλα» το Σάββατο δοκιμάζεται στη Μαγνησία  με τη Νίκη Βόλου (το ματς θα καλυφθεί από την ΕΡΤ-3) και θα επιδιώξει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις  και τα θετικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές, θέλουν ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα, κάνοντας  έτσι αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ευχάριστη νότα αποτελεί  η επιστροφή τόσο του δυναμικού ακραίου αμυντικού Παναγιώτη  Κωνσταντινόπουλου (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), όσο  και του έμπειρου επιθετικού (και εκ των αρχηγών) Βαγγέλη Αλεξόπουλου (εξέτισε  την ποινή του).

Βέβαια υπάρχει και  μια σημαντική απουσία. Αναφερόμαστε στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Τίμο Τσελεπίδη (αποβλήθηκε στην προηγούμενη συνάντηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη).

Κλείνοντας, ν’ αναφέρουμε πως η διοίκηση της Καλαμάτας ήδη έχει αρχίσει να κάνει το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που όπως όλα δείχνουν η τοπική μας ομάδα θ’ αγωνίζεται στη Super League 2.

Σίγουρα προτεραιότητα θ’ αποτελέσουν οι ανανεώσεις (κατόπιν σχετικών εισηγήσεων του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου) και θ’ ακολουθήσουν οι απαραίτητες προσθήκες στο «ρόστερ» για να καλυφθούν κάποια κενά.

FOOTBALL LEAGUE
Νίκες για Ρόδο, Σαντορίνη
Νίκες για την Ρόδο (1-0 τον Ασπρόπυργο) και την Σαντορίνη 2020 (1-0 την Καλλιθέα), σε εξ αναβολής ματς του πρωταθλήματος της Football League.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Ρόδου βρέθηκε στην 2η θέση του Νοτίου Ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Από την άλλη πλευρά η Σαντορίνη 2020 με τη νίκη της έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Για δε την Καλλιθέα η ήττα την έφερε στην 3η θέση με 4 βαθμούς διαφορά από την Καλαμάτα, που οδηγεί όπως προαναφέραμε την κούρσα.

Η βαθμολογία

(σε 14 αγώνες)

1. Καλαμάτα      13-3       28

2. Ρόδος               15-9       26

3. Καλλιθέα        19-13     24

4. Ιάλυσος Ρόδου 13-12                21

5. Επισκοπή        8-7          19

6. Αιγάλεω          11-12     18

7. Σαντορίνη      7-10       17

8. Νίκη Βόλου    10-11     16

9. Ασπρόπυργος               7-18       8

10. Αστέρας Βλαχιώτη 5-13         7

* Εκκρεμεί και το ματς Ιάλυσου Ρόδου – Ασπρόπυργου