Επιτυχίες του Π.Ο. Καλαμάτας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Επιτυχίες του Π.Ο. Καλαμάτας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στη Βόρεια Εύβοια στο δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, στις 17 και 18 Ιουλίου 2021 διεξήχθησαν τα δύο αγωνίσματα (ατομική χρονομέτρηση και αγώνας αντοχής) στο πλαίσιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδηλασίας κατηγοριών Masters.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από πέντε αθλητές, εξασφαλίζοντας σημαντικές διακρίσεις.

Ειδικότερα στην κατηγορία Μάστερ Α:
Ο Κανελλόπουλος Σταύρος με χρόνο 17:39:98 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας τρίτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.
Ο Παπαδημητρίου Ιωάννης με χρόνο 2:26:59 κατέλαβε τη δέκατη ένατη θέση στον αγώνα αντοχής των 82 χιλιομέτρων.

Στην κατηγορία Μάστερ Β
Ο Δημητρακόπουλος Δημήτριος με χρόνο 2:11:24 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας τρίτος στο αγώνισμα αντοχής των 82 χιλιομέτρων και με χρόνο 18:09:61 πλασαρίστηκε στην πέμπτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Στην κατηγορία Μάστερ Γ
Ο Κωνσταντόπουλος Νικόλαος με χρόνο 19:33:84 κατέκτησε την όγδοη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και με χρόνο 2:27:03 την ένατη θέση στον αγώνα αντοχής των 82 χιλιομέτρων.

Στην κατηγορία Μάστερ Δ
Ο Μυστριωτης Βασίλειος με χρόνο 1:54:13 κατέκτησε την ένατη θέση στον αγώνα αντοχής των 54 χιλιομέτρων.

Το Δ.Σ. του καλαματιανού συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την προσπάθεια και τις νίκες τους. Επίσης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής UpCycle – Fit&Shape Greece για την ενεργειακή υποστήριξη. Επιπροσθέτως ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον αθλητή του ΠΟΚ, Σικαλιά Γεώργιο, και την αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΚΟΥΡΟΣ για την άνετη και ασφαλή μεταφορά των αθλητών και τη συνοδεία – υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου.