Ευχαριστίες δημάρχου Οιχαλίας προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Ευχαριστίες δημάρχου Οιχαλίας προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Ευχαριστίες προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας απευθύνει η δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Φ. Γεωργακοπούλου, μετά τη νοσηλεία της στην κλινική covid-19.

Όπως σημειώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση, για το ήθος και την ευαισθησία που επέδειξε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου στην κλινική covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Το διευθυντή της κλινικής covid-19, Νικόλαο Γραμματικόπουλο, και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ιατρική περίθαλψη, τη φροντίδα, την επαγρύπνηση, την κατανόηση και, προπάντων, την ανθρωπιά που επέδειξαν κατά τις ημέρες νοσηλείας μου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανωτέρω φροντίζουν τους ασθενείς υπό εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες για όλους μας συνθήκες.

Τέτοιοι επιστήμονες και άνθρωποι τιμούν και προβάλλουν την Ελλάδα σαν λαμπρό παράδειγμα, ιδιαίτερα υπό τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ως Έθνος.

Τέλος, απευθυνόμενη προς όλους, θα ήθελα να τους παρακαλέσω να σπεύσουν να εμβολιαστούν, μιας και ο εμβολιασμός αποτελεί το μόνο όπλο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας».