Ανακοίνωση της Καλαμάτας για τον αυριανό φιλικό αγώνα με τους Νέους του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση της Καλαμάτας για τον αυριανό φιλικό αγώνα με τους Νέους του Ολυμπιακού

Αυτό το Σάββατο 11/9/2021 στις 17.30 στο Στάδιο της Παραλίας, η Καλαμάτα θα δώσει το τέταρτο φετινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο τη νεανική δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, που επίσης θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Προβλέπεται να διεξαχθεί ένας δυνατός αγώνας και η ΠΑΕ προσκαλεί τους φιλάθλους να τον παρακολουθήσουν, στηρίζοντας την προσπάθεια της τοπικής μας ομάδας.

Τα εισιτήρια εισόδου κοστίζουν 10 ευρώ (οι κάτοχοι των διαρκείας μπαίνουν δωρεάν), ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μπαράζ για την άνοδο από τη Super League 2, στις 3/10 η σέντρα στη Γ’ Εθνική,

Συνεδρίασε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίζοντας, μεταξύ άλλων (έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου) την έγκριση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League 1, η οποία επηρεάζει άμεσα τον τρόπο ανόδου από την Super League 2, όπου συμμετέχει με φιλοδοξίες η ομάδα της Καλαμάτας.

Ειδικότερα, με βάση αυτή προκύπτει ότι οι πρωταθλήτριες των αντίστοιχων ομίλων Βορρά-Νότου της Super League 2 θα δώσουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ για την άνοδο και ο ηττημένος θα παίξει νέο μπαράζ, με αντίπαλο την προτελευταία, 13η στην κατάταξη και υποψήφια για υποβιβασμό, ομάδα της Super League 1.

Επίσης, στη χθεσινή συνεδρίαση: Εγκρίθηκε, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, η παράταση στην έναρξη του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η οποία επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου (είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου).