Ο Λεβαδειακός στο δρόμο της Καλαμάτας για το Κύπελλο Ελλάδος

Ο Λεβαδειακός στο δρόμο της Καλαμάτας για το Κύπελλο Ελλάδος

Πολύ δύσκολο αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας έφερε στο δρόμο της Καλαμάτας η χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «μελανόλευκοι» καλούνται να ταξιδέψουν την προσεχή Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στη Λιβαδειά προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον πανίσχυρο και φιλόδοξο Λεβαδειακό που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Παρά τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας υπάρχει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, με τον προπονητή της τοπικής μας ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο, να δίνει σύνθημα πρόκρισης!

«Η κλήρωση του κυπέλλου μας στέλνει σε νοκ άουτ αναμέτρηση με το Λεβαδειακό εκτός εδρας. Πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα!

Θέλουμε τη διάκριση στο κύπελλο, αλλά ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να είμαστε πανέτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα για να διεκδικήσουμε την άνοδο. Την Τετάρτη δεν θα είμαστε χαλαροί και αδιάφοροι, αλλά παρ’ ότι το κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός μας, εμείς θα πάμε στη Λιβαδειά για να προκριθούμε», ανέφερε, ειδικότερα, ο κ. Αναστόπουλος.

Όλα τα ζευγάρια της 4ης φάσης
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/9 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αφορούσε την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22, η οποία ανέδειξε εννιά ζευγάρια, ενώ πέντε ομάδες πέρασαν στην 5η φάση άνευ αγώνος. Οι πέντε “τυχερές” ομάδες οι οποίες πέρασαν στην 5η φάση άνευ αγώνος είναι: Καλλιθέα, Λευκίμη, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη.

Το πρόγραμμα των αγώνων που θα κρίνουν την πρόκριση για τη συνέχεια του θεσμού έχει ως εξής:

06/10/2021, 16:00
Παναχαϊκή-Αιγάλεω
Διαγόρας Ρόδου-Λάρισα
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αλμωπός Αριδαίας
Προοδευτική-Ξάνθη
Νίκη Βόλου-Εργοτέλης
ΑΟ Υπάτου-Τρίκαλα
Πανσερραϊκός-Τρίγλια
Κοζάνη ΦΣ-Άγιος Νικόλαος
Λεβαδειακός-Καλαμάτα