Ο Ασαμόα το 1-1 για την Καλαμάτα στην εκπνοή του τεστ με τον ΠΑΟ Β’

Ο Ασαμόα το 1-1 για την Καλαμάτα στην εκπνοή του τεστ με τον ΠΑΟ Β’

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό που έδωσε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στον Ασπρόπυργο η Καλαμάτα, με αντίπαλο τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Σερπεζή να αξιοποιεί την ασίστ του νεαρού Καλαματιανού μεσοεπιθετικού, Γιάννη Σαρδέλη.

Οι «μελανόλευκοι» κατόρθωσαν να αποφύγουν την ήττα, επιστρέφοντας στη βάση τους με μια ψυχολογικής σημασίας ισοπαλία, που διαμόρφωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Ασαμόα, ο οποίος ήταν και η κύρια επιθετική αιχμή για το μεσσηνιακό συγκρότημα.


Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι ο σκοπός μέσα από αυτό το φιλικό ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα εν όψει και της άμεσης υποχρέωσής της την προσεχή Τετάρτη στη Λιβαδειά, κόντρα στο Λεβαδειακό, για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πάρα πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η Μαύρη Θύελλα, δημιουργώντας φάσεις, ανάμεσα στις οποίες ένα δοκάρι και φυσικά το γκολ.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Γιάννης Βονόρτας): Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Σερπεζής, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Πάνκα, Σαρδέλης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Καπούταγλης (40′ Κουτς, 73′ Καραχάλιος), Μοζερ (70′ Σίντνεϊ Ματτέους), Λουπάνο (85′ Λουκίνας), Μπακαγιόκο, Τσαγκαλιδης (46′ Μαβινγκά), Αναστασόπουλος (46′ Ματτέους), Σκεντεράι, Τάτος (60′ Μπούνας), Νάνι (70′ Κόκκορης), Γουάλισον, Ασαμόα.