Κληρώνει σήμερα για το πρωτάθλημα της Super League 2

Κληρώνει σήμερα για το πρωτάθλημα της Super League 2

Επιτέλους σήμερα αναμένεται να τεθεί ένα τέλος στις εκκρεμότητες και τις αβεβαιότητες που αφορούν στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, όσον αφορά τις ομάδες που παλεύουν ακόμη για αδειοδότηση, αλλά και στο «κλείδωμα» της ημερομηνίας έναρξης που μέχρι τώρα όλοι γνωρίζουν ότι θα γίνει 10/10.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια σήμερα στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο για την τοποθέτηση των ομάδων στους ομίλους και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ θα ακολουθήσει η κλήρωση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ειδικότερα σχετικά: «Εν όψει της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος για τις 10 Οκτωβρίου 2021, αύριο 5.10.21 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Golf Prive της Γλυφάδας η κλήρωση του πρωταθλήματος 2021-2022».

Ισοπαλία 1-1 με ΠΑΟ στον Ασπρόπυργο
Το περασμένο Σάββατο η Καλαμάτα έδωσε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι εν όψει του αγώνα κυπέλλου στη Λιβαδειά, αλλά και του πρωταθλήματος της Super League 2. Στο γήπεδο του Ασπροπύργου οι «μελανόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 κόντρα στη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Σερπεζή να αξιοποιεί την ασίστ του νεαρού Καλαματιανού μεσοεπιθετικού, Γιάννη Σαρδέλη. Για την τοπική μας ομάδα ισοφάρισε

Οι «μελανόλευκοι» κατόρθωσαν να αποφύγουν την ήττα, επιστρέφοντας στη βάση τους με μια ψυχολογικής σημασίας ισοπαλία, που διαμόρφωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Ασαμόα, ο οποίος ήταν και η κύρια επιθετική αιχμή για το μεσσηνιακό συγκρότημα.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι ο σκοπός μέσα από αυτό το φιλικό ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα εν όψει και της άμεσης υποχρέωσής της με το Λεβαδειακό, για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πάρα πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η Μαύρη Θύελλα, δημιουργώντας φάσεις, ανάμεσα στις οποίες ένα δοκάρι και φυσικά το γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Γιάννης Βονόρτας): Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Σερπεζής, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Πάνκα, Σαρδέλης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Καπούταγλης (40′ Κουτς, 73′ Καραχάλιος), Μοζερ (70′ Σίντνεϊ Ματτέους), Λουπάνο (85′ Λουκίνας), Μπακαγιόκο, Τσαγκαλιδης (46′ Μαβινγκά), Αναστασόπουλος (46′ Ματτέους), Σκεντεράι, Τάτος (60′ Μπούνας), Νάνι (70′ Κόκκορης), Γουάλισον, Ασαμόα.