Τρίτη θέση στον αγώνα ”Nafplio Action 2021” για τον Κωνσταντίνο Κρανιώτη του Ευκλή Καλαμάτας

Τρίτη θέση στον αγώνα ”Nafplio Action 2021” για τον Κωνσταντίνο Κρανιώτη του Ευκλή Καλαμάτας

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο αθλητής του Ευκλή Καλαμάτας Κωνσταντίνος Κρανιώτης στον αγώνα τριάθλου  ”Nafplio Action 2021”.

Τον εν λόγω  αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων στις 2 και 3 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την εταιρεία Whynot. Ήταν ένα αξέχαστο διήμερο το οποίο  απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην πανέμορφη πόλη της Αργολίδας, εκεί όπου ο Καλαματιανός τριαθλητής  δεν μπόρεσε να κρατηθεί μακρυά από τον στίβο του τριάθλου και έλαβε μέρος την Κυριακή στο sprint distance (750 μ. κολύμβηση, 24 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο).

Ο αγώνας αυτός ήταν ο δεύτερος του εφετινού Πρωταθλήματος της διοργάνωσης WTL και έχοντας μαζί του τους δικούς του ανθρώπους, να τον υποστηρίζουν και να τον ωθούν, ο Κρανιώτης κατόρθωσε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του κατακτώντας την 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 8η θέση στην γενική κατάταξη με συνολικό χρόνο 1:15’:08’’.

Όπως επισήμανε μετά τον αγώνα, το αγωνιστικό menu περιλάμβανε αγωνίσματα για όλα τα γούστα και βρέθηκαν περισσότεροι από 328 συμμετέχοντες την Κυριακή το πρωί στο λιμάνι του Ναυπλίου, προκειμένου να αγωνιστούν.