Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας: Σημαντικές δωρεές αναδεικνύουν την αναγνώριση των υπηρεσιών της

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας: Σημαντικές δωρεές αναδεικνύουν την αναγνώριση των υπηρεσιών της

Ιδιώτες και Σωματείο συμπαραστέκονται στον αγώνα και την ευθύνη των εργαζομένων της

Σημαντικές δωρεές αποδέχθηκε και ήδη παραδόθηκαν στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας από ιδιώτες και το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», οι οποίες αναδεικνύουν την αναγνώριση των υπηρεσιών που παρέχει και την έμπρακτη συμπαράσταση των δωρητών στον αγώνα και την ευθύνη του καθήκοντος των εργαζομένων της.

Για τη δωρεά των κ.κ. Σταύρου Γκότση και Άννας Πήττα, σε δελτίο Τύπου που υπογράφει ο αναπληρωτής διοικητής, Δημήτριος Λαμπρόπουλος, αναγράφεται: «Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου  ο κύριος Σταύρος Γκότσης και η κυρία Άννα Πήττα  με την παρουσία τους, μας προσέφεραν ένα (1) τροχήλατο μόνιτορ μέτρησης ηλεκτροκαρδιογραφήματος, αναίμακτης πίεσης, παλμικής οξυμετρίας και θερμοκρασίας (Σειρά Β1x5P patient monitor) για τις ανάγκες της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας. Ο κύριος Σταύρος Γκότσης και η κυρία Άννα Πήττα προχώρησαν σε ακόμη μία δωρεά, αντιλαμβανόμενοι το βάρος και την ευθύνη που φέρει ο τομέας της υγείας, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι που υπηρετούν σ’ αυτόν. Η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ευχαριστεί θερμά τον κύριο Σταύρο Γκότση και την κυρία Άννα Πήττα που επέδειξαν κοινωνική ευθύνη και αλληλεγγύη στη δύσκολη χρονική συγκυρία εξαιτίας των έκτακτων αναγκών που έχει προκαλέσει η πανδημία».

Για τη δωρεά του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», σε έτερο δελτίο Τύπου που υπογράφει ο αναπληρωτής διοικητής, Δημήτριος Λαμπρόπουλος, αναγράφεται: «Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας και η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας στη 10η συνεδρίασή τους, την 24η/5/2021, αποδέχθηκαν ομόφωνα τη δωρεά του Σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” για την κάλυψη των αναγκών της Παιδιατρικής Κλινικής  της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας: α) Ενός τροχήλατου μόνιτορ για την παρακολούθηση ζωτικών σημείων με ενδείξεις κορεσμού οξυγόνου, σφίξεων, αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογράφου για βρέφη και παιδιά, β) Ενός νεφελοποιητή φαρμάκων με συμπιεστή.

Το Σωματείο παρέδωσε τον παραπάνω ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά έμπρακτα τη συμπαράσταση του στον αγώνα της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη δωρεά, η οποία είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία  της Παιδιατρικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού  Νοσοκομείου Μεσσηνίας».