Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο cut & cover των Τσουκαλέικων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στο cut & cover των Τσουκαλέικων

Ξεκίνησαν χθες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του σκεπαστού (cut & cover) των Τσουκαλέικων, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Ειδικότερα, από χθες Δευτέρα έως και αύριο Τετάρτη η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα (Τσουκαλέικα Κ) έχει μετατεθεί στον κλάδο του αυτοκινητόδρομου προς Αθήνα (Τσουκαλέικα Α), από τον οποίο εξυπηρετούνται αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη.

Από αύριο Τετάρτη (20/10) έως και την Παρασκευή (22/10) η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα (Τσουκαλέικα Α) θα μετατεθεί στον κλάδο του αυτοκινητόδρομου προς Καλαμάτα (Τσουκαλέικα Κ), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.