Η Jet2 άρχισε να πουλά πακέτα διακοπών για Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2023

Η Jet2 άρχισε να πουλά πακέτα διακοπών για Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2023

O Steve Heapy είχε ζητήσει από τη Μεσσηνία περισσότερα ξενοδοχεία και κλίνες

Νωρίτερα από ποτέ άρχισε τις πωλήσεις για το καλοκαίρι του 2023 η Jet2holidays στη Βρετανία, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει την ισχυρή ζήτηση που παρατηρείται. Μάλιστα, η Ελλάδα περιλαμβάνεται στους προορισμούς που έχουν ξεκινήσει να πωλούνται, καθώς διατίθενται σχεδόν 200 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 14 ελληνικούς προορισμούς, ανάμεσά τους και η Μεσσηνία.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy, βρέθηκε στην Καλαμάτα και παρουσίασε τα νέα σχέδια του ταξιδιωτικού κολοσσού, ανακοινώνοντας περισσότερες πτήσεις για Καλαμάτα από το καλοκαίρι του 2022 και ζητώντας περισσότερες κλίνες και ξενοδοχεία για συνεργασία.

Αύξηση κρατήσεων
Ο δεύτερος μεγαλύτερος κάτοχος αδειών ATOL στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Jet2, σύμφωνα με δημοσίευμα του money –tourism.gr, δήλωσε ότι θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις για το καλοκαίρι του 2023, τις επόμενες εβδομάδες, με καλοκαιρινούς προορισμούς να πωλούνται από τις περισσότερες από τις 10 βάσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, προωθεί επιλογές για διακοπές στην πόλη.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: «Αυτό είναι το νωρίτερο που έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, καθώς γνωρίζουμε ότι οι πελάτες θέλουν κάτι να περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερο από ποτέ. Μετά τα πρόσφατα καλά νέα για την επαναλειτουργία των διεθνών ταξιδιών, είδαμε μεγάλη ζήτηση από πελάτες που θέλουν να κάνουν κράτηση για το καλοκαίρι του 2023. Ως ο κορυφαίος ταξιδιωτικός πράκτορας σε πολλούς προορισμούς αναψυχής σε όλη τη Μεσόγειο, παρέχουμε στους πελάτες και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ασυναγώνιστες επιλογές στους αγαπημένους τους προορισμούς και ανυπομονούμε για ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι του 2023».

Της Βίκυς Βετουλάκη